به گزارش ایلنا، با حضور وزیر صمت و هیئتهمراه در شرکت فولاد مبارکه اصفهان از تولید فولاد API تختالهای نفت و گاز ترش بهرهبرداری شد.
تولید فولاد API تختالهای نفت و گاز ترش با ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار تن در سال
این محصول برای اولین بار در کشور توسط شرکت فولاد مبارکه با هدف تولید تختال برای انتقال لولههای نفت و گاز ترش و افزایش تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر و جلوگیری از واردات این محصول و خروج ۲۵۰میلیون یورو ارز در سال انجام شده است.
خط تولید انبوه فولاد API تختالهای مورد مصرف در خطوط انتقال نفت خام و گاز ترش در شرکت فولاد مبارکه با حضور وزیر صمت افتتاح شد.
رضا رحمانی در آیین افتتاح خط تولید انبوه تختال API در شرکت فولاد مبارکه، ضمن تقدیر از اقدامات گسترده فولاد مبارکه اصفهان، بر توازن در زنجیره تامین، فعالیت و تمرکز بر معادن و توسعه و رفع چالشهای این صنعت در دولت تاکید کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت متذکر شد: تولید فولاد های API در فولاد مبارکه فتحالفتوح و به بار نشستن نهضت ساخت داخل است.
وی در ادامه با اشاره به تمهیدات وزارت صمت برای تامین سنگ آهن فولاد سازان گفت: در حال حاضر نیاز به صادرات سنگآهن نداریم.
اولین حضور رییس جدید هیاتمدیره شرکت فولاد مبارکه اصفهان پس از انتصاب
احمدیه، همراه مقام عالی وزارت در آیین افتتاح خط تولید تختال ترش شرکت فولاد مبارکه حضور یافت.
همچنین در این مراسم خداداد غریبپور رئیس هیئت عامل ایمیدرو و همچنین جمعی از مدیران استانی و هیئت مدیره شرکت فولاد مبارکه حضور داشتند.
همچنین در این مراسم حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل فولاد مبارکه نیز اظهار داشت: با تولید فولادهای API در فولاد مبارکه صنایع نفت و گاز کشور از واردات این محصول بی نیاز خواهند شد. ظرفیت تولید این پروژه ۳۰۰ هزار تن در سال است و برای اولین بار در کشور در راستای تولید محصولاتی با ارزش افزوده بالا تولید شده است و از خروج ۲۵۰ میلیون یورو ارز جلوگیری میکند.
عظیمیان افزود: در جلسهای که هفته گذشته مدیران صنایع با وزیر صمت داشتند، ۲۸ مورد به مدیران تذکر داده شد که در رأس تذکرات بومی سازی محصولات بود. فولاد مبارکه ۳۰ سال است ورقهای فولادی تولید میکند که حدود ۳ هزار و ۸۸۰ قطعه ساختهایم. این درحالی است که در حال تغییر راهبرد از قطعه سازی به فرایندسازی و ماشین سازی هستیم.
وی متذکر شد: در ناحیه آهنسازی ۸۰ درصد بومیسازی شده و تا سال ۱۴۰۱ بومیسازی صددرصد محقق میشود. در ناحیه فولادسازی ۹۰ درصد بومیسازی شده و تا ۱۴۰۴ بهطور کامل محقق میشود. در نورد سرد ۷۰ درصد بومیسازی شده و تا سال ۱۴۰۳ بهطور کامل محقق میشود. در نورد گرم هم ۴۰ درصد بومی سازی شده و تا سال ۱۴۰۵ به طور کامل محقق می شود.
گفتنی است، در این مراسم علاوه بر وزیر صنعت و رئیس ایمیدرو، مدیرعامل فولاد مبارکه، مهندس احمدیه رئیس جدید هیات مدیره فولاد مبارکه، مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و فولاد هرمزگان نیز حضور داشتند.
∎