شناسهٔ خبر: 36880959 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه توسعه‌ایرانی | لینک خبر

اخبار کارگری

صاحب‌خبر -

نماینده بوشهر در مجلس:

دولت حداقل مشاغل موجود را به مخاطره نیندازد

نماینده بوشهر در مجلس با بیان اینکه دولت اگر نمی‌تواند جهت رفع بیکاری قدم بردارد شغل‌های ناپایدار را مختل نکند، گفت: دلیلی ندارد که با مدیریت مصرف سوخت شغل صیادان زحمتکش مختل شود.

به گزارش ایسنا، عبدالحمید خدری در جلسه علنی صبح دیروز مجلس، در نطق میان‌دستور خود خطاب به رئیس جمهور گفت: آیا روا بود در شرایطی که درآمد مردم برابر یک کیلو گوشت منجمد سر تعظیم فروآورده است قیمت بنزین را یک‌شبه سه برابر افزایش دهید و داد ملت را بلند کنید؟ در پی افزایش قیمت بنزین برخی افراد قیمت اجناس و کالاهای ضروری مردم را بی‌رویه افزایش دادند. اگر نظارت دقیقی بر این روند صورت نگیرد، این اتفاق ادامه‌دار خواهد شد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خطاب به رئیس‌جمهور گفت: چرا همسان‌سازی حقوق کارگران را اجرایی نمی‌کنید؟ بازنشستگان لشکری و کشوری که اکنون باید در آرامش و آسایش زندگی کنند با کوله‌باری از مشکلات از عدم متناسب‌سازی شکایت دارند. از همکاران می‌خواهم که در لایحه بودجه ۹۹ در کمیسیون تلفیق به این مهم توجه کنند.

خدری خطاب به رئیس‌جمهور ادامه داد: آیا خبر دارید که خیل عظیم جوانان بوشهر نظاره‌گر صنایع استان هستند و به علت بیکاری حرص این صنایع را می‌خورند. این جوانان با شغل کاذب آینده خود و خانواده را به چالش می‌کشند.

وی ضمن ترسیم وضعیت معیشتی مردم بوشهر خطاب به رئیس‌جمهور گفت: این استان به‌رغم دارا بودن چاه‌های نفت و گاز، مردمش را در صف نفت برای روشن کردن وسایل گرمایشی نگه داشته است. آیا روا است که مردم این استان برای تهیه کپسول‌های گاز صف طولانی بکشند؟ آیا رواست بوی گاز به مشام مردم برسد اما اندر خم یک کوچه باشند؟

نماینده بوشهر در مجلس در پایان نطق خود ضمن تاکید به رفع بیکاری و افزایش بهتر شدن اقتصاد خانواده‌ها گفت: دولت اگر کاری نمی‌کند با بهانه‌های واهی شغل‌های ناپایدار را مختل نکند. دلیلی ندارد که با مدیریت مصرف سوخت شغل صیادان را مختل کنید. با تخصیص سهمیه سوخت برای قایق‌های صیادی مجوز صادر کنید و نگذارید سفره این افراد خالی شود.

    

سازمان تامین اجتماعی:

امکان تکمیل فواصل میان سوابق بیمه‌‎ای وجود دارد

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: بیمه‌شدگان در صورتی که برای کارفرمایی کار کرده باشند و حق بیمه آنها پرداخت نشده باشد، راهکارهایی برای تکمیل کردن سابقه آنها پیش‌بینی شده است.

براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی، بیمه‌شدگان در صورتی که برای کارفرمایی کار کرده باشند و حق بیمه آنها پرداخت نشده باشد، می‌توانند به شعب تأمین اجتماعی مراجعه کنند و مدارک و مستنداتی که حاکی از اشتغال و دریافت دستمزد است را به شعبه ارائه دهند و فرم ادعای سابقه را تکمیل کنند.

در شعبه تأمین اجتماعی براساس مدارکی که ارائه می‌شود کمیته‌ای تشکیل و از همه ابعاد موضوع بررسی می‌شود و در صورت تأیید ادعا، سوابق تأیید می‌شود و به کارفرما اعلام می‌شود و کارفرما ملزم به پرداخت حق بیمه خواهد بود و سابقه نیز برای بیمه‌شده لحاظ می‌شود. البته افرادی که کار نکرده باشند و حق بیمه آنها نیز پرداخت نشده باشد و مدارکی در این رابطه وجود نداشته باشد، امکان تکمیل سوابق بیمه‌پردازی برای آنان وجود نخواهد داشت. تنها استثنا برای تکمیل سوابق بیمه‌پردازی از سوی بیمه‌شدگان مربوط به افراد بالای ۶۰ سال و دارای سابقه کمتر از ۱۰ سال است. براساس قانون این دسته از بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی می‌توانند سوابق بیمه‌پردازی خود را تا سقف ۱۰ سال با پرداخت حق بیمه تکمیل کنند. سازمان تامین اجتماعی به بیمه‌شدگان توصیه کرد که پرداخت حق بیمه و تکمیل سوابق خود در تأمین اجتماعی را پیگیری کنند و در صورت عدم اشتغال نیز به صورت اختیاری به بیمه‌پردازی ادامه دهند.

 

 

نظر شما