شناسهٔ خبر: 36787873 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

مدیر کل نظارت بر مواد غذایی سازمان دامپزشکی:

وجود 220 واحد کشتارگاه صنعتی در کشور

مدیر کل نظارت بر مواد غذایی سازمان دامپزشکی از وجود 220 واحد کشتارگاه صنعتی در کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، سامد برومندفر، شامگاه سه شنبه در همایش علمی صنعت طیور در گلوگاه افزود: از 220 واحد کشتارگاه صنعتی 57 واحد غیرفعال و مسکوت است.

وی اضافه کرد: تولیدکننده، تضمین کننده تولید محصولات و اعتباربخشی به آن است.

به گفته برومندفر، رتبه بندی کشتارگاه در کیفی سازی گوشت اثرگذار است و براساس آن بسته بندی گوشت مرغ به سه رتبه A, B و A پلاس تقسیم می شود.

این مسئول ادامه داد: از اول دی ماه امسال، کشتارگاه ملزم به بسته بندی با لوگو رتبه بندی هستند و سه نوار شاخص سبز برای رتبه Aپلاس، آبی برای رتبه A و نوار نارنجی برای رتبهB در نظر گرفته شده است.

برومندفر افزود: مازندران از بزرگان تولیدات مرغ است و باید تلاش شود تا در تولیدات کیفی هم سرآمد باشد.

 

نظر شما