به گزارش ایلنا، سامد برومندفر، شامگاه سه شنبه در همایش علمی صنعت طیور در گلوگاه افزود: از 220 واحد کشتارگاه صنعتی 57 واحد غیرفعال و مسکوت است.
وی اضافه کرد: تولیدکننده، تضمین کننده تولید محصولات و اعتباربخشی به آن است.
به گفته برومندفر، رتبه بندی کشتارگاه در کیفی سازی گوشت اثرگذار است و براساس آن بسته بندی گوشت مرغ به سه رتبه A, B و A پلاس تقسیم می شود.
این مسئول ادامه داد: از اول دی ماه امسال، کشتارگاه ملزم به بسته بندی با لوگو رتبه بندی هستند و سه نوار شاخص سبز برای رتبه Aپلاس، آبی برای رتبه A و نوار نارنجی برای رتبهB در نظر گرفته شده است.
برومندفر افزود: مازندران از بزرگان تولیدات مرغ است و باید تلاش شود تا در تولیدات کیفی هم سرآمد باشد.
∎
نظر شما