شناسهٔ خبر: 36733898 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفتگو با «دانشجو» مطرح شد؛

ایزدی: سفر ترامپ به پایگاه نظامی در افغانستان مصرف انتخاباتی دارد / این رفت و آمد‌ها هدفی جز دخالت در امور خاورمیانه ندارد

یک کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه روز شکرگزاری سال آینده بعد از انتخابات ۲۰۲۰ در آمریکا خواهد بود، گفت: بر این اساس فرصت پیش رو آخرین فرصتی است که ...

صاحب‌خبر -

فواد ایزدی، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص سفر از پیش تعیین نشده ترامپ به پایگاه نظامی بگرام در افغانستان گفت: سفر ترامپ به افغانستان در روز شکرگزاری یعنی روزی که شبیه عید نوروز ماست و خانواده‌ها به دیدار یکدیگر می‌روند معانی زیادی دارد.
 
وی افزود: اینکه ترامپ از واشنگتن تا افغانستان ۱۴ ساعت در هواپیما بماند و فقط دو ساعت در پایگاه نظامی حضور پیدا کند و دوباره همین مسافت را به کشور خود برگردد نشان دهنده آن است که این اقدام تا چه حد برای ترامپ اهمیت و مصرف انتخاباتی داشته است.

ایزدی با بیان اینکه روز شکرگزاری سال آینده بعد از انتخابات ۲۰۲۰ در آمریکا خواهد بود، گفت: بر این اساس فرصت پیش رو آخرین فرصتی است که ترامپ می‌تواند با سربازان آمریکایی عکس یادگاری بگیرد و در پوستر‌های انتخاباتی از آن استفاده کند.

این کارشناس مسائل آمریکا ادامه داد: از طرف دیگر مردم آمریکا نسبت به محیط‌های نظامی و حضور سربازان و فرزندان خود در این محیط‌ها نگرانی و دغدغه دارند و اینکه رئیس جمهور کشور در کنار آن‌ها آن هم در روز شکرگزاری غذا بخورد و با آن‌ها خوش و بش کند شانس پیروزی ترامپ در انتخابات پیش رو و در بین خانواده‌های آمریکایی را بالا خواهد برد.

وی افزود: در کنار این اتفاق ترامپ یک قول دیگر نیز داده بود که آن هم رنگ و بوی تبلیغاتی دارد مبنی بر اینکه نیرو‌های آمریکایی را از افغانستان خارج خواهد کرد البته تحقق این وعده به دلایلی عملیاتی نشد و به جای آن بحث کاهش نیرو‌های آمریکایی در افغانستان بر زبان افتاد که قطعا تاریخ مصرف آن تا انتخابات ۲۰۲۰ اعتبار دارد.

ایزدی در ادامه به سفر هفته گذشته مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا به پایگاه نظامی ایالات متحده در عراق اشاره کرد و گفت: این رفت و آمد در منطقه هدفی جز دخالت در امور عراق و خاورمیانه را ندارد به هر حال آبروی آمریکا در سوریه رفته است و کرد‌های سوری که سال‌ها با آمریکا کار کردند در این بازه زمانی آمریکا تاریخ انقضا آن‌ها را اعلام کرد و آن‌ها را در برابر حملات ترکیه به حال خود رها کرد در حقیقت رفتن پنس به کردستان عراق نوعی دلجویی از این کرد‌ها بود.

نظر شما