شناسهٔ خبر: 36728374 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

برترین اندیشمندان و دانشمندان جوان معرفی شدند

سومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، بنیادنیکوکاری جمیلی و پارک علم و فناوری برگزار شد و برترین‌های این جشنواره معرفی شدند.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
مراسم اختتامیه این جشنواره در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد. حمایت از ایده پردازان جوان، ایجاد کسب وکار‌های مبتنی بر فناوری، ترویج فرهنگ کارآفرینی با هدف تبدیل دارایی‌های فکربه ثروت، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی از جمله اهداف جشنواره بود.

دبیر این جشنواره گفت: در سومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان برتر هزار و ۱۰ نفر شرکت کردند و ۳۱۶ ایده در مرحله ارزیابی قرار گرفت که از این تعداد ۲۱۶ ایده به مرحل نهایی راه یافت تا در نهایت ۲۶ ایده انتخاب شود.

«قوام الدین زاهدی» افزود: از این تعداد در نهایت ۴ ایده تیمی و ۴ ایده انفرادی انتخاب شدند و برای هر بخش تیمی مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال و هر بخش انفرادی ۲۵۰ میلیون ریال کمک هزینه راه اندازی ایده اهدا شد.

وی با تاکید بر اینکه این ایده‌ها پس از حمایت بنیاد‌های حامی در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر می‌شوند، اظهار داشت: این ایده‌ها با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه تهران، تلاش می‌کنند ایده خود را به محصول برسانند تا در فرصت‌های مناسب سرمایه گذاران با آن‌ها مشارکت کرده و کار تجاری سازی را دنبال کنند.

زاهدی با تاکید بر اینکه انتخاب برترین‌ها فقط به این جشنواره ختم نمی‌شود، خاطرنشان کرد: پس از جشنواره نیز در صورتی که این ایده‌ها مشکلاتی داشته باشند، از آن‌ها حمایت مادی و معنوی می‌شود.

در پایان این جشنواره ۸ ایده برتر تقدیر شدند که اسامی آن‌ها به این شرح است:

۱-فیزیک: ایده ساخت سنسورکدورت سنج آنلاین توسط تیم محمدمهدی غلامی، محمدغیبی، محمدجوادنجاتی، سید مرتضی جواد پور، علی قمشه و محمد جواد مصطفیان

۲- شیمی: تولید سوخت از ضایعات پلاستیکی و لاستیکی توسط سمیه شایسته پور

۳- علوم زیستی: تولید روغن‌های غنی از امگا ۳ توسط تیم محمد امین گچ پز، محمد حسین متالهی اردکانی، محمد تقی گنج خانلو، پرستو طالع نیا و ریحانه داشاب.

۴- فیزیک: طراحی و ساخت زیست حسگر فیبرنوری تشخیص بیماری پارکینسون توسط رقیه پرویزی

۵- زمین شناسی: طراحی نرم افزار زمین شناسی توسط تیم محسن والی زاده، محمود رحیمی، سینا بنی طالبی، محمد بادپیما، علی رفعت و شهاب الدین گلپایگانی

۶- علوم زیستی: پوشش ضدمیکروب بر پایه نانو برای افزایش ماندگاری مواد غذایی مریم حیدری سورشجانی

۷- ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر: طراحی سامانه پردازش تصاویر پزشکی توسط تیم معصومه ظفریان، سمانه کاظم فرزندی و ثنا غفار مقدم

۸- شیمی: تولید نانو کمپسول‌ها معطر برای معطر ساختن داعمی منسوجات توسط کوثر محمدی

در این جشنواره «محمود نیلی محمود آبادی» رییس دانشگاه تهران، «ابراهیم جمیلی» رییس هیات امنا بنیاد نیکوکاری جمیلی، «محمود کمره‌ای» استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران و رییس جشنواره از جمله سخنرانان بودند.

نظر شما