شناسهٔ خبر: 36638404 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

دستور تهیه شیرینی مارمالادی یکی از انواع خشک پرطرفدار!

یکی از انواع شیرینی خشک شیرینی مارمالادی است.

صاحب‌خبر -
مواد لازم:

آرد: ۲۲۰ گرم
آرد برنج: ۱ و ۱/۲ قاشق سوپ‌خوری
پودر شکر: ۴۰ گرم
بادام (آسیاب شده): ۲ قاشق سوپ‌خوری
کره (خردشده): ۱۸۰ گرم
اسانس بادام: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
مارمالاد: ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.

۲. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله ۴ سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت‌ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آن‌ها را با مارمالاد رنگی پرکنید.
 
منبع:برترین ها

نظر شما