شناسهٔ خبر: 365085 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

حماس خواستار قیام ملت فلسطین شد

صاحب‌خبر -
جنبش مقاومت فلسطین (حماس) فلسطینی‌ها را به «قیام علیه رژیم اشغالگر و درگیری با آن در تمام اماکن» فراخواند.

به گزارش تسنیم به نقل از «آناتولی»، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش حماس، بامداد امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد «رژیم اشغالگر با اصرار بر حماقتش، جنایت‌هایش، نقض حقوق بشر، تجاوزهای مستمر و سیاست نژاد پرستی و خطرناک خود مسئول انفجار اوضاع در فلسطین است.»

برهوم افزود: «حماس از انقلاب و انتفاضه ملت‌‌ فلسطین در کرانه باختری، نوار غزه، قدس، داخل فلسطین اشغالی ۱۹۴۸ تبریک می‌گوید.» حماس همچنین ملت فلسطین را به « پاسخ به فراخوان قیام عمومی و درگیری با اشغالگران با تمام قدرت به منظور دفاع از کرامت و مقدسات فراخواند.»

از سوی دیگر، «سامی ابو زهری» سخنگوی جنبش مقاومت حماس در صفحه کاربری خود در «فیس‌بوک» نوشت: «ترور شماری از مبارزان گردان‌های القسام ومقاومت توسط دشمن اسرائیل بحرانی جدی است و دشمن اسرائیل بهای آن را خواهد پرداخت.»

براساس این گزارش، هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی، بامداد امروز (دوشنبه) حملات خود علیه نوار غزه را از سرگرفتند و در این میان ۷ مبارز گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس را در شرق غزه به شهادت رساند. با شهادت این ۷ تن شمار شهدای ۲۴ ساعت گذشته فلسطین به ۱۱ نفر افزایش یافت.