شناسهٔ خبر: 36448622 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

افزایش تلفات حمله موشکی به مقر وزارت دفاع دولت هادی/ واکنش انصارالله یمن به ترور ترور «بهاء ابوالعطاء»

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا- وزارت دفاع وابسته به دولت منصورهادی از افزایش شمار کشته‌های نیروهای خود در اثر حمله موشکی به مقر این نیروها در مرکز یمن خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، وزارت دفاع دولت و ستاد کل نیروهای مسلح مستعفی یمن طی بیانیه‌ای از کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای مسلح تحت امر این دولت در استان مأرب (مرکز یمن) در پی حمله موشکی خبر داد.
وزارت دفاع دولت «منصور هادی» چهارشنبه (22 آبان) اعلام کرد که در حمله «موشکی [انصارالله] حوثی» به ساختمان فرماندهی عملیات مشترک در اردوگاه «صحن الجن»، شش تن از نیروهای مسلح این دولت کشته شده‌اند که سه تن از آن‌ها درجه سرتیپی داشتند.
بر اساس این بیانیه، سرتیپ «سعید الشماحی»، مسئول آموزش‌ عملیات مشترک وزارت دفاع، سرتیپ ستاد «عبدالرقیب الصیادی»، فرمانده اردوگاه آموزشی و سرتیپ ستاد «نصر علی الصباحی»، کشته شده‌اند و شماری نیز زخمی شده‌اند.
حمله موشکی به هنگام رژه نیروهای دولت هادی در اردوگاه مذکور صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاری سبا (متعلق به دولت هادی)، وزارت دفاع دولت مستعفی گفته است که این گونه حملات، منجر به تضعیف عزم و اراده نیروهای این دولت نخواهد شد.
رسانه‌های یمنی بعد از ظهر امروز از حمله موشکی به مقر وزارت دفاع دولت هادی در استان مأرب خبر دادند. این حمله زمانی رخ داد که «محمد المقدشی»، وزیر دفاع دولت مذکور در داخل این مقر بود. با وجود اینکه دولت هادی مدعی شده است که جنبش انصارالله یمن مسئول این حمله است، ولی این جنبش برخلاف عادت همیشگی، مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

کشته شدن یک نظامی اماراتی در نجران عربستان
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین؛ خبرگزاری رسمی امارات از کشته شدن یک نظامی این کشور در درگیری با نیرو‌های یمنی در منطقه نجران عربستان خبر داد.

واکنش انصارالله یمن به ترور ترور «بهاء ابوالعطاء»
رئیس شورای عالی سیاسی یمن عملیات ترور فرمانده ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین را محکوم کرد و گفت که با ترور «بهاء ابوالعطاء» پاسخگویی به رژیم صهیونیستی ضرورت پیدا می‌کند.
«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن روز چهارشنبه در سخنانی بر ضرورت پاسخگویی به ترور «بهاء ابوالعطاء» از فرماندهان ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد.
وی عملیات رژیم صهیونیستی در ترور ابوالعطاء و تلاش برای ترور «اکرم العجوری» در دمشق را محکوم کرد و گفت که پاسخگویی به رژیم صهیونیستی به نوعی واجب و ضروری است.
رئیس شورای عالی سیاسی یمن، ترور ابوالعطاء و حملات رژیم صهیونیستی به غزه را جنایت و دشمنی آشکار و نقض حاکمیت کشور عربی خواند و از جامعه جهانی خواست تا آن را محکوم کنند.
مهدی المشاط بر وجوب پاسخگویی به رژیم غاصبی که از شرایط امت اسلامی برای توسعه اهداف استعماری و ارتکاب فجیع‌ترین جنایاتش سوء استفاده می‌کند، تاکید کرد.
تنش‌ها میان غزه و رژیم صهیونیستی پس از آن آغاز شد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد سه شنبه منزل مسکونی «بهاء ابوالعطا» از فرماندهان ارشد سرایا القدس در منطقه «الشجاعیه» غزه را هدف گرفتند و وی را به شهادت رساندند. رژیم صهیونیستی به جز ابوالعطا، شش نفر دیگر از اعضای شاخه نظامی جهاد اسلامی را به شهادت رسانده است.

بیشتر یمنی‌ها از دسترسی به آب سالم محرومند
55 درصد یمنی‌ها در نتیجه حمله ائتلاف متجاوز به سرکردگی سعودی ها، از آب آشامیدنی سالم محروم شده اند
به گزارش پایگاه خبری مرآة الجزیره؛ در نتیجه تهاجم نظامی عربستان به یمن، بخش‌های مختلف زندگی در این کشور با شرایط دشوار و حادی روبه رو و به مرحله کمبود شدید مواد غذایی و نبود آب آشامیدنی سالم رسیده است و بر اساس آمار سازمان بین المللی مهاجرت در حال حاضر 55 درصد یمنی‌ها به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.
این سازمان افزود: نزدیک به 55 درصد از ساکنان یمن از دسترسی به آب سالم و خدمات اولیه بهداشتی محروم هستند.
سازمان بین المللی مهاجرت تأکید کرد در صورت تکمیل روند بازسازی هفت تصفیه خانه آب، سه بیمارستان و چهار مرکز بهداشتی در استان شبوه در جنوب شرق یمن، پیش بینی می‌شود حدود 20 هزار بیمار در این استان، ماهیانه از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شوند.
بر اثر حملات هوایی مستمر جنگنده‌های سعودی و ویرانی‌های روزانه در یمن، بخش بهداشتی این کشور شرایط بسیار نامساعدی دارد و سازمان‌های دولتی به ویژه بخش بهداشتی یمن با کمبود‌های شدیدی مواجه هستند و این امر باعث شیوع بی سابقه بیمار‌های واگیردار در این کشور شده است.
تهاجم نظامی به یمن تحت فرماندهی عربستان، محاصره این کشور و جلوگیری از ورود کمک‌ها به یمن همچنین به وخامت اوضاع انسانی در این کشور منجر شده است و بر اساس گزارش‌های سازمان ملل، یمن با یکی از بدترین بحران انسانی در جهان روبه رو است.
در همین حال سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد از اواسط اوت سال 2017 تا 12 اکتبر گذشته، 227 مورد مرگ ناشی از ابتلا به بیماری دیفتری در یمن ثبت شده است.
سازمان بهداشت جهانی افزود در این مدت چهار هزار و 541 مورد مشکوک به ابتلا به بیماری دیفتری در یمن گزارش شده است.
این سازمان در ادامه درباره وخامت اوضاع بهداشتی غیر نظامیان در یمن هشدار داد و تأکید کرد 250 هزار یمنی در آستانه مرگ ناشی از کمبود شدید غذایی و گرسنگی شدید هستند.
سازمان بهداشت جهانی ادامه جنگ و بحرانی اقتصادی ناشی از آن را دو عامل اصلی ناامنی غذایی در یمن برشمرد و فرودگاه بین المللی صنعا که شریان حیاتی یمنی‌ها محسوب می‌شود، همچنان تعطیل است و این امر باعث افزایش درد و رنج ده‌ها هزار بیمار و افراد بلاتکلیف در داخل و خارج کشورشده است.

نظر شما