شناسهٔ خبر: 3631233 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

"ضربه متقابل ملت"- آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن وظیفه دینی است

این مرجع تقلید افزود: این حضور پیام‌هایی برای خاورمیانه و کشورهایی نظیر مصر و یمن دارد که نسبت به استقلال خود اهتمام داشته باشند

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آیت‌الله جوادی آملی در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به این که حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن وظیفه دینی است، اظهار داشت: این حضور پیام‌هایی برای خاورمیانه و کشورهایی نظیر مصر و یمن دارد که نسبت به استقلال خود اهتمام داشته باشند.

وی افزود: همچنین این حضور برای کسانی که برای ملت ایران گزینه روی میز می‌گذارند این پیام را دارد که ملت ایران هم میز را وارونه می‌کند و هم گزینه هر استکباری را در هم می‌کوبد.

آیت‌الله جوادی آملی در پایان تاکید کرد: از خداوند متعال خواستاریم نظام، رهبری، دولت و ملت ایران را تا ظهور امام زمان(عج) از هر خطری حفظ کند.