شناسهٔ خبر: 3630150 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شفاف | لینک خبر

نژاد فلاح،سرپرست،قائم مقام باشگاه پرسپولیس شد

نژاد فلاح از روز دوشنبه کارش را در پرسپولیس شروع می کند.

صاحب‌خبر -
محمد حسین نژاد فلاح که سابقه مدیرکلی وزارت ورزش و جوانان را در کارنامه اش دارد به عنوان سرپرست قائم مقام باشگاه پرسپولیس انتخاب شد.این اتفاق در حالی افتاده است که هنوز سایت وزارت ورزش و جوانان خبر این انتصاب را روی خروجی اش قرار نداده است اما نژاد فلاح امروز با وزیر جلسه داشته و احتمالا در همن جلسه او به سمت سرپرست و قائم مقام باشگاه پرسپولیس منصوب شده است.

نژاد فلاح که یک بار چند روز پیش خبر سرپرستی اش روی خروجی سایت های مختلف خبری قرار گرفته بود احتمالا همان مدیری است که از جانب او مذاکراتی با برانکو انجام شده است.سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران که شاید در یکی دو روز آینده وارد تهران شود تا جای حمید درخشان را در تیم پرطرفدار پایتخت بگیرد.هرچند که خود نژآد فلاح گفته است:«تا این لحظه تصمیمی برای تغییر کادر فنی نگرفته‌ام.باید بگویم که از طرف من کسی هم با برانکو مذاکره نکرده است.»

سرپرست قائم مقام باشگاه پرسپولیس در حالی قرار است از فردا کارش را شروع کند که بر اساس آخرین اخبار رسیده،سیاسی که سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را برعهده داشت فردا از سمت خودش استعفا میدهد.