شناسهٔ خبر: 3584038 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مدیر عامل پالایش و پخش خبر داد:

مردم نگران بنزین برای سفرهای نوروزی نباشند/ افزایش سهمیه CNG در سبد سوخت

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان: مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور با بیان اینکه مردم نگران بنزین برای سفرهای نوروزی نباشند،گفت: هم اکنون ذخیره بنزین حدود ١,٢ میلیارد لیتر است.

به گزارش خبرگزاری میزان، عباس کاظمی با تاکید بر اینکه جای هیچ نگرانی نیست اعلام کرد: مردم می توانند برای تعطیلات نوروز که در پیش است براحتی برنامه ریزی کنند.

وی افزایش تولید بنزین در پالایشگاههای کشور و مدیریت صحیح مصرف این فرآورده از سوی مسئولان و مدیران را عامل ذخیره مناسب بنزین عنوان کرد و افزود: البته این عوامل در کاهش واردات بنزین به کشور نیز تاثیر داشته است.

کاظمی اظهار امیدواری کرد: با افزایش سهم CNG در سبد سوخت کشور، میزان مصرف بنزین کاهش و در آینده از واردات بنزین بی نیاز خواهیم شد.

به گفته وی از ابتدای واردات بنزین یورو ٤ به کشور تاکنون روزانه کمتر از ٤,٥ میلیون لیتر بنزین یورو ٤ وارد شده است.