به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان میدهد مصرف مکملهای روزانه روغن ماهی خطر حمله قلبی مهلک قلبی را کاهش میدهد.
اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی ممکن است التهاب را کاهش دهد؛ التهاب به رگهای خونی صدمه وارد میکند و خطرات بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد.
آخرین مطالعه دانشگاه هاروارد دادههای مربوط به بیش از ۱۲۰هزار بزرگسال را مورد بررسی قرار داد و در نهایت مشخص شد افرادی که این مکملها را مصرف میکنند، دست کم ۸ درصد کمتر از مابقی افراد در معرض سکته قلبی هستند.
شواهد خوبی هم برای تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ برروی آرتریت روماتوئید وجود دارد؛ به نظر میرسد مکملهای روغن سرشار از اسید چرب در جلوگیری از حمله قلبی و مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر بسیار مؤثر عمل میکنند.
جان مانسون، نویسنده ارشد مطالعه و رئیس بخش پزشکی پیشگیری در دانشگاه هاروارد گفت: «توصیههای بهداشت عمومی باید بر افزایش مصرف ماهی، داشتن یک رژیم غذایی سالم، فعال بودن جسمی و داشتن سایر شیوههای زندگی سالم متمرکز شود».
اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی ممکن است التهاب را کاهش دهد؛ التهاب به رگهای خونی صدمه وارد میکند و خطرات بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد.
آخرین مطالعه دانشگاه هاروارد دادههای مربوط به بیش از ۱۲۰هزار بزرگسال را مورد بررسی قرار داد و در نهایت مشخص شد افرادی که این مکملها را مصرف میکنند، دست کم ۸ درصد کمتر از مابقی افراد در معرض سکته قلبی هستند.
شواهد خوبی هم برای تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ برروی آرتریت روماتوئید وجود دارد؛ به نظر میرسد مکملهای روغن سرشار از اسید چرب در جلوگیری از حمله قلبی و مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر بسیار مؤثر عمل میکنند.
جان مانسون، نویسنده ارشد مطالعه و رئیس بخش پزشکی پیشگیری در دانشگاه هاروارد گفت: «توصیههای بهداشت عمومی باید بر افزایش مصرف ماهی، داشتن یک رژیم غذایی سالم، فعال بودن جسمی و داشتن سایر شیوههای زندگی سالم متمرکز شود».
نظر شما