به گزارش ایلنا، مهدی بهبود افزود: نکته حائز اهمیت اینکه شیر فراپاستوریزه یا ESL خوشمزهتر از شیرهای پاستوریزه عادی است زیرا کیفیت شـیر خـام ورودی، فرایند فراپاستوریزه، بسته بندی و حفظ زنجیره سرمایش تا رسیدن به مصرف کننده نهایی در تولید این محصول با دقت و نظارت کامل رعایت می شود .
بهبود ادامه داد: کیفیت شـیر خـام ورودی، آزمایش های سختگیرانه در شرکتهای معتبری نظیر رامک در تولید محصول فراپاستوریزه یا ESL موجب شده که ضمن توقف فعالیت میکروارگانیسمهای غیرضروری برای بدن، طعم و غلظت شیر را تا آخرین روز مصرف خوشمزهتر و تازهتر از شیرهای پاستوریزه موجود در بازار نگه دارد .از این رو مصرف این نوع شیر به دلیل کیفیت بالایشیر ورودی و استفاده از تکنولوژی فراپاستوریزه یا ESL، طعم واقعی شیر را برای مصرف کنندگان به همراه آورده است.
وی تصریح کرد: محصولات فراپاستوریزه یا ESL هم اکنون در بازار کشورهایی نظیر آلمان، ایتالیا، استرالیا و سایر کشورهای صنعتی طرفداران زیادی دارد، توجه به بهداشت و نگهداری بهینه شیر و ماندگاری بالا از جمله مزیت هایی است که موجب شده مصرفکنندگان در کشورهای صنعتی رویکردی ویژه به این نوع محصول داشته باشند .
این کارشناس ارشد صنایع غذایی تاکید کرد: شیر ESL جزو شیرهای پاستوریزه طبقه بندی شده است و باید در دمای یخچال نگهداری شود و بسته به کیفیت شیر خام، نوع فرایند و شـرایط بسـته بنـدی ونگهـداری، زمان ماندگاری آن از حدود 10 روز تا بیشتر از 45 روز افزایش یافته است.
∎
نظر شما