شناسهٔ خبر: 3513826 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آیت الله نوری همدانی:

راهپیمایی 22 بهمن عرصه قدرت نمایی انقلاب است

قم - ایرنا - آیت الله «حسین نوری همدانی» از مراجع تقلید گفت: راهپیمایی 22 بهمن عرصه نشان دادن قدرت و اقتدار اسلام و انقلاب و اعلام انزجار از استکبار جهانی و ایادی دست نشانده آن است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از مرکز خبر حوزه، وی روز یکشنبه در جلسه درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، با گرامیداشت فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: همه مردم باید در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حضور یافته و حماسه ای دیگر خلق کنند.

آیت الله نوری همدانی، راهپیمایی 22 بهمن را بهترین فرصت برای اعلام پایبندی ملت به نظام ولایی دانست و اضافه کرد: مردم با حضور گسترده خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن به دشمنان نظام و اسلام نشان می دهند که همچنان پرشور در عرصه حمایت از نظام حضور داشته و ثابت قدم هستند.

وی با اشاره به اینکه بر همگان لازم است که در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حضوری پرشور داشته باشند، تصریح کرد: ملت با حضور دشمن شکن خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن عزت، اقتدار، وحدت و همبستگی خود را به دنیا نشان می دهد.

وی به وضعیت منطقه و جهان اسلام اشاره و اظهار کرد: در چنین شرایطی بر همگان لازم است که با حضور خود در این راهپیمایی دشمن شکن به حمایت از انقلاب و تجدید پیمان با آرمان های امام و انقلاب و تجدید بیعت با ولایت فقیه بپردازند.

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) است، بیان کرد: از همین رو باید به حرکت هایی نظیر راهپیمایی یوم الله 22 بهمن نیز دیدگاهی دینی و معنوی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: امروز انقلاب اسلامی ایران به نقطه امیدی برای مستضعفان عالم تبدیل شده است و به همین دلیل دشمنان تاب پیشرفت های این انقلاب را ندارند.ک/1

/2085/ 1175