شناسهٔ خبر: 3510684 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

آيت‌الله نوري‌همداني:

مردم در ۲۲ بهمن بار ديگر از نظام خود دفاع خواهند كرد

خبرگزاري شبستان: يكي از مراجع عظام تقليد قم گفت: راهپيمايي ۲۲ بهمن خروش هميشگي ملت ايران است و به دنيا اعلام مي‌كنند كه در برابر متجاوزان كوتاه نيامده و با صلابت و اقتدار از نظام خود دفاع خواهند كرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت‌الله حسین نوری‌همدانی امروز (19 بهمن) در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم با اشاره به نزديك شدن به سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي گفت: از عموم مردم براي شركت در اين راهپيمايي دعوت مي‌كنم تا حضوري پرشور داشته باشيم.

وي بيان داشت: انقلاب اسلامي ايران اميد همه مستضعفان و مسلمانان جهان است و همگان بايد در تقويت اين نظام تلاش جدي داشته باشيم.

اين مرجع تقليد گفت: امسال بايد راهپيمايي باشكوه‌تر از سال‌هاي گذشته برگزار شود تا دشمنان بدانند همواره مردم وفادار به نظام خود خواهند بود.

آيت‌الله نوري‌همداني گفت: حضور گسترده مردم در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن نشان دهنده عزت، اقتدار و نماد وحدت و همبستگی ملت است و در روز 22 بهمن، زن و مرد و پير و جوان و كودك همه با شور و شعور در صحنه حاضر خواهند شد.

وي گفت: راهپيمايي 22 بهمن خروش هميشگي ملت ايران است و به دنيا اعلام مي‌كنند كه در برابر متجاوزان كوتاه نيامده و با صلابت و اقتدار از نظام خود دفاع خواهند كرد.

اين مرجع تقليد عنوان داشت: امروز در شرايط حساس و ويژه‌اي قرار داريم و به همين منظور نياز است كه همه با حفظ وحدت از يكديگر دفاع كرده و در دفاع از نظام اسلامي تلاش كنند.

پايان پيام/