مجمع عمومی عادی سالیانه بانکپاسارگاد برگزار شد
مهر تأیید سهامداران بر عملکرد بانکپاسارگاد
مجمع عمومی عادی سالیانه بانکپاسارگاد منتهی به 29 اسفند سال 1397 (نوبت دوم)، در تاریخ 13 مرداد سال 1398 در محل تالار بزرگ وزارت کشور و با حضور اکثریت سهامداران برگزار شد. به گزارش روابطعمومی بانکپاسارگاد، در این مجمع که با حضور بیش از 90 درصد از سهامداران برگزار شد، مجید قاسمی به عنوان رییس جلسه، علیاکبر امینتفرشی و آرش به داش به عنوان ناظرین و صدیقه نعیمیان به عنوان منشی جلسه انتخاب شدند. در این جلسه بانکپاسارگاد با ارایه گزارش عملکرد خود بهطور شفاف و کامل، به سؤالات سهامداران پاسخ داد.
همچنین موارد مطرحشده در جلسه با تأیید و رأی اعتماد اکثریت سهامداران به تصویب رسید. تحقق 178 درصدی اهداف در جذب منابع، افزایش استحکام مالی بانک از طریق پوشش کامل مطالبات غیرجاری، بهبود نسبت کفایت سرمایه، تحقق 151 درصدی اهداف ارزی بانک، تحقق 104 درصدی اهداف درآمدهای بانک، افزایش 726 درصدی سود خالص بانک و ... از موارد مطرح شده در خصوص عملکرد بانکپاسارگاد در سال 1397 بود. در ادامه ضمن تأیید صورتهای مالی بانکپاسارگاد توسط سهامداران، میزان 300 ریال سود از محل تسعیر ارز تعیین شد که صرف افزایش سرمایه خواهد شد.
همچنین با رأی سهامداران مؤسسه حسابرسی دایا رهیافت بهعنوان بازرس اصلی و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی بانک پاسارگاد تعیین شدند. همچنین علیرغم عملکرد درخشان بانکپاسارگاد، بهدلیل عدم تقسیم سود بین سهامداران، اعضای هیأتمدیره به درخواست خود، پاداشی دریافت نکردند.
برداشت مطالبات غیرمستقیم بانکها
از حساب ضامنها ممنوع شد
بانک مرکزی با صدور بخشنامهای برداشت مطالبات غیرمستقیم بانکها و موسسات اعتباری از موجودی قابل برداشت هر یک از حسابهای انفرادی مشتری و یا ضامنین را غیرمجاز اعلام کرد.
مدیر کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی اداره مطالعات و مقررات بانکی بانک مرکزی در بخشنامهای به مدیران عامل تمامی بانکها و موسسات اعتباری اعلام کرد: براساس رای دیوان عدالت اداری، بانکها و موسسات اعتباری تنها میتوانند مطالبات مستقیم خود را پس از سررسید و در صورت عدم برداشت از موجودی قابل برداشت هر یک از حسابهای انفرادی مشتری یا ضامنین برداشت کنند و برداشت مطالبات غیرمستقیم از این حسابها مجاز نیست.
کاهش ۳۸ درصدی تولید خودرو
تا پایان تیر
بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۲۶۶ هزار و ۹۶۱ دستگاه خودرو از ابتدای امسال تا پایان تیرماه است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افت ۳۸.۳ درصدی را نشان میدهد.در چهار ماهه نخست پارسال ۴۳۲ هزار و ۵۲۸ دستگاه خودرو در کشور تولید شده بود.بر پایه این گزارش، در مدت یاد شده ۲۴۷ هزار و ۴۵ دستگاه خودروی سواری از سوی خودروسازان داخلی تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افت ۳۹.۳ درصدی نشان میدهد.در این مدت فقط ۶۹ دستگاه ون و ۱۸ هزار و ۲۷۰ دستگاه وانت در کشور تولید شد که در همسنجی با پارسال به ترتیب کاهش ۸۴.۱ درصدی و ۳.۳ درصدی داشته است.در چهار ماهه نخست امسال ۲۹۳ دستگاه مینیبوس و میدل باس و ۱۱۰ دستگاه اتوبوس در کشور تولید شد که در مقایسه با پارسال به ترتیب افت ۵۵.۱ درصدی و کاهش ۶۴.۲ درصدی نشان میدهد.همچنین تولید کامیونت، کامیون و کشنده نیز در این مدت کاهشی بود و با افت ۷۶.۷ درصدی در مقایسه با پارسال، به هزار و ۱۷۴ دستگاه رسید.
∎
نظر شما