شناسهٔ خبر: 34234201 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

با درخواست برای افزایش هزینه‌های نظامی؛

وزیر دفاع انگلیس: اسکورت کردن همه شناور‌ها غیرممکن است/ گزینه‌های مختلف را درباره ایران بررسی می‌کنیم

الوود توان نیروی دریایی سلطنتی انگلیس برای محافظت از منافع این کشور را ناکافی دانست و خواهان افزایش هزینه‌های نظامی این کشور شد.

صاحب‌خبر -
وزیر دفاع انگلیس: اسکورت کردن همه شناور‌ها غیرممکن است/ گزینه‌های مختلف را درباره ایران بررسی می‌کنیم
 
به گزارش خبرنگار «پارسینه»، توبیاس الوود، وزیر دفاع انگلیس با بیان این که نیرویی دریایی سلطنتی توان محافظت از منافع این کشور را ندارد، از بررسی گزینه‌های مختلف در رابطه با توقیف نفتکش انگلیس توسط ایران خبر داد.

الوود در گفتگو با تلویزیون «اسکای نیوز»، کوتاهی در فراهم کردن محافظت برای کشتی‌هایی که از خلیج فارس عبور می‌کنند را رد کرد و گفت: نیروی دریایی سلطنتی بسیار کوچکتر از آن است که بتواند منافع بریتانیا را در سراسر جهان تامین کند.

او گفت کشتی‌های بریتانیایی روزانه ۱۰۰ مایل دریایی را طی می‌کنند و اضافه کرد «غیرممکن است که تک تک شناورها را جداگانه اسکورت کنیم.»

وزیر دفاع انگلیس خواهان افزایش بودجه نیرو‌های نظامی این کشور برای پاسخ گویی به تهدیدات شد.

روز چهارشنبه این هفته از میان جرمی هانت، وزیر خارجه، و بوریس جانسون، وزیر خارجه پیشین، یک نفر به عنوان نخست وزیر جدید بریتانیا جای «ترزا می» را خواهد گرفت. هانت که خود فرزند یک دریادار استوعده داده است که بودجه نظامی را از ۲ درصد تولید ناخالص داخلی به ۲.۵ درصد برساند که بیانگر ۲۵ درصد افزایش است.

الوود گفت: «اگر ما می‌خواهیم به نقش آفرینی در صحنه بین المللی ادامه دهیم- توجه داشته باشید که تهدید‌ها تغییر کرده اند- همه اتفاقات در آستانه یک جنگ تمام عیارند، پس باید بیشتر بر روی نیرو‌های دفاعی، از جمله نیروی دریایی سلطنتی سرمایه گذاری کنیم.»

در گزارشی که یک کمیته پارلمانی انگلیس روز یکشنبه درباره راهبرد امنیتی این کشور منتشر کرد، گفته شده است که نخست وزیر بعدی اگر می‌خواهد بریتانیا به یک بازیگر جهانی مهم‌تر تبدیل شود، باید هزینه‌های دفاعی را افزایش دهد.

در این گزارش گفته شده دستور کار «بریتانیای جهانی» ترزا می‌با کاهش مخارج دیپلماتیک و دفاع کم توان، «بی معنی» بوده است.
گزارش مذکور اضافه می‌کند که هدف ناتو برای هزینه کردن ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی بر روی اهداف نظامی، در مقابل اندازه و گستره تهدیداتی که علیه انگلیس وجود دارند و هزینه‌های حفظ صلح با توجه به تغییرات فناوری، کافی نیستد.

نظر شما