به گزارش ایلنا، محمدباقر آقایی در این جلسه یکی از اهداف پدافند غیرعامل را حفاظت از زیرساخت ها از جمله زیرساخت های زیستی دانست و گفت: رسالت نهایی پدافند غیرعامل صیانت از سرمایه های انسانی است.
وی با اشاره به این که تامین نیازهای اولیه مردم از جمله غذای سالم در هنگام بحران و بعد از وقوع حادثه بسیار مهم و حیاتی است، نحوه توزیع سالم و بهداشتی غذا را یکی از مهم ترین چالش های فراروی مدیران برشمرد.
سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استان همچنین رعایت اصول و الزامات پدافند غیرعامل را سبب کاهش آسیب پذیری در حوزه زیستی و به ویژه بخش تامین و توزیع غذا دانست و از مسئولان امر خواست تا با بررسی دقیق، تهدیدات این حوزه را احصاء کرده و در جهت کاهش آسیب پذیری ها و کسب آمادگی برای مقابله با این تهدیدات گام بردارند.
آذرنیا سرپرست مدیریت پدافند غیرعامل شهرداری تبریز نیز در این جلسه اظهار داشت: کشتارگاه صنعتی تبریز نقش ویژهای در سلامت شهروندان دارد و نظارت مستمر بر نحوه ذبح و توزیع گوشت و رعایت الزامات پدافند غیرعامل می تواند در نجات جان انسانها اثرگذار و حیاتی باشد.
در پایان سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استان از کشتارگاه صنعتی تبریز و نحوه ذبح و توزیع در این واحد بازدید کرد.
نظر شما