شناسهٔ خبر: 34166624 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برای نخستین بار

تولید جلبک اسپیرولینا در مرودشت

تولید جلبک اسپیرولینا با مصرف خوراکی برای نخستین بار در شهرستان انجام شد.

صاحب‌خبر -
تولید جلبک اسپیرولینا در مرودشتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، عزیز رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: تولید جلبک اسپیرولینا برای نخستین بار در شهرستان با همکاری و نظارت اداره شیلات انجام شده است.
وی افزود: این تولید کننده قصد دارد تولید این محصول را گسترش و به فضای آزاد انتقال دهد.
رحیمی با اشاره به رشد و تکثیر بالای این جلبک‌ها افزود: جلبک‌ها می‌توانند در ۳ تا ۴ روز تکثیر شوند و برداشت بسته به مدیریت از ۵ روز تا یک ماه انجام می‌شود که در این واحد تولیدی هر ۱۴ روز یکبار برداشت می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: این جلبک جزو جلبک‌های سبز آبی و ساده‌ترین نوع جلبک است و قادر به فتوسنتز هستند.
رحیمی اضافه کرد: جلبک‌ها هم در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی و هم در مصارف شیمیایی صنعتی و دامی مصرف می‌شود.
وی افزود: جلبک با خواص اسپیرولینا ماده غذایی بسیار قوی است و سازمان بهداشت جهانی و سازمان ملل متحد سفارش کرده اند این جلبک به صورت مکمل وارد برنامه غذایی شود.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت اسپیرولینا می‌تواند پروتین، فولیک اسید، ویتامین‌های B ۱ , B ۲ , B ۳,B ۵, B ۶, B ۱۲ و ویتامین E و یدِ بدن را تامین کند.

نظر شما