شناسهٔ خبر: 34063846 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه توسعه‌ایرانی | لینک خبر

معاون وزیر ارتباطات در گفت‌وگو با ایلنا:

اصلی‌ترین استراتژی ما به رسمیت شناختن ارز دیجیتال است

صاحب‌خبر -

معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفت: اصلی‌ترین استراتژی ما به رسمیت شناسی ارز دیجیتال است. به رسمیت شناسی به این معنی که از لحاظ قانونی پروانه بهره‌برداری برای استخراج ارز دیجیتال صادر شود.

امیر ناظمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با بیان اینکه به رسمیت شناسی ارز دیجیتال یکسری الزامات دارد که آن الزمات باید رعایت شود، گفت: وزارت ارتباطات، تقاضای خود را در این باره هشت ماه پیش به دولت داده است و این تقاضا به جلسات کمیسیون‌های دولت رفت و نهایتا در هیات وزیران مطرح شد که با آن موافقت نشد و بار دیگر به کمیسیون‌ها برگشت.

ناظمی با اشاره به جلسه کمیسیون اقتصاد، گفت: در جلسه کمیسیون اقتصاد که دوشنبه هفته گذشته برگزار شد و اغلب وزرای مرتبط با موضوع و معاون‌های آن‌ها حضور داشتند، پیشنهادات ما برای به رسمیت شناسی ارز دیجیتال بار دیگر مطرح شد.

به گفته وی؛ چند چالش در بخش‌های مختلف پیش روی رمز ارز وجود دارد که یک بخش آن اقتصادی و مربوط به وزارت اقتصاد و امور دارایی است. ناظمی گفت: در جلسه روز دوشنبه آقای دژپسند، وزیر اقتصاد و امور دارایی، نگاه مثبتی به پیشنهادهای ما داشتند. همچنین بخش مهم دیگر مربوط به بانک مرکزی است که آقای همتی نیز موافق کلیات پیشنهادهایت در این زمینه بودند. 

وی با تاکید بر اینکه در این زمینه بیشترین مشکل را با وزارت نیرو داریم، اظهار کرد: در همان جلسه با آقای اردکانیان نیز صحبت کردیم، اما به بررسی همه بندها نرسیدیم و ادامه مباحث به جلسه هفته آتی کمیسیون موکول شد.

ناظمی ابراز امیدواری کرد پس از جمع‌بندی موضوع در جلسه هفته آتی کمیسیون پیشنهادهای وزارت ارتباطات به هیات وزیران برود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه پیشنهادات ما برای به رسمیت شناسی ارز دیجیتال چند مبنای اصلی دارد، اظهار کرد: یکی از این مبناها استخراج ارز دیجیتال در ساعات غیر پیک است.

ناظمی ادامه داد: مبنای دیگر این است که در ساعات غیر پیک و در یک بازار رقابتی قیمت برق بدست آید نه اینکه که یک قیمت مشخص برای آن تعیین شود، به عبارت دیگر نیروگاه‌ها اجازه داشته باشند برق با قیمت رقابتی، نه قیمت شبکه و معین به متقاضیان بفروشند.

وی تصریح کرد: در پیشنهاد ما قیمت برق را بازار عرضه و تقاضا تعیین می‌کند چراکه اگر قیمت معین باشد رقابت‌پذیری از این فعالیت گرفته می‌شود، به عبارت دیگر عرضه بر اساس تقاضا صورت می‌پذیرد و برق مازاد در ساعات غیر پیک با قیمت رقابتی عرضه می‌شود و طرف تقاضا نیز امکان انتخاب دارد.

ناظمی همچنین تسهیل سرمایه‌گذاری در قسمت نیروگاهی یا هر منبعی که بتواند به استخراج رمز ارز کمک کند را از دیگر مبناهای پیشنهادهای وزارت ارتباطات عنوان کرد. معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: موارد ذکر شده پیش فرض‌های ما هستند که اگر وزارت نیرو بپذیرد فکر می‌کنیم مشکلی در زمینه استخراج ارز دیجیتال در کشور وجود نداشته باشد.

 

نظر شما