به گزارش خبرگزاري آريا از مهر، محققان دانشگاه ايست آنجليا انگلستان در تحقيقي به بررسي تاثيرات مصرف روزانه بلوبري در 138 فرد چاق و داراي اضافه وزن مبتلا به سندروم متابوليک پرداختند. اين افراد در رده سني 50 تا 75 سال قرار داشتند.
«آدين کاسيدي» سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: مطالعات قبلي نشان داده اند که افرادي که به طور مرتب بلوبري مصرف مي کنند، با کاهش ريسک ابتلا به مشکلاتي نظير ديابت نوع2 و بيماري قلبي عروقي مواجه هستند.
وي در ادامه مي افزايد: بلوبري حاوي مقادير بالا ترکيبات طبيعي موسوم به آنتوسيانين ها است، فلاوونوئيدهاي که مسئول رنگ قرمز و آبي در ميوه ها هستند.
تيم تحقيق دريافت مصرف روزانه 150 گرم بلوبري ريسک بيماري قلبي عروقي را بين 12 تا 15 درصد کاهش مي دهد.
به گفته محققان، پيام ساده و قابل توجه اين تحقيق اين است که مصرف روزانه يک فنجان بلوبري (150 گرم) موجب بهبود سلامت قلب و عروق مي شود.
محققان همچنين دريافتند مصرف روزانه نصف فنجان بلوبري (75 گرم) داراي چنين فايده اي نبود.
نظر شما