«آدین کاسیدی» سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: مطالعات قبلی نشان داده اند که افرادی که به طور مرتب بلوبری مصرف میکنند، با کاهش ریسک ابتلا به مشکلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی مواجه هستند.
وی در ادامه میافزاید: بلوبری حاوی مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانینها است، فلاوونوئیدهای که مسئول رنگ قرمز و آبی در میوهها هستند.
تیم تحقیق دریافت مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری ریسک بیماری قلبی عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش میدهد.
به گفته محققان، پیام ساده و قابل توجه این تحقیق این است که مصرف روزانه یک فنجان بلوبری (۱۵۰ گرم) موجب بهبود سلامت قلب و عروق میشود.
محققان همچنین دریافتند مصرف روزانه نصف فنجان بلوبری (۷۵ گرم) دارای چنین فایدهای نبود.
وی در ادامه میافزاید: بلوبری حاوی مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانینها است، فلاوونوئیدهای که مسئول رنگ قرمز و آبی در میوهها هستند.
تیم تحقیق دریافت مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری ریسک بیماری قلبی عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش میدهد.
به گفته محققان، پیام ساده و قابل توجه این تحقیق این است که مصرف روزانه یک فنجان بلوبری (۱۵۰ گرم) موجب بهبود سلامت قلب و عروق میشود.
محققان همچنین دریافتند مصرف روزانه نصف فنجان بلوبری (۷۵ گرم) دارای چنین فایدهای نبود.
منبع:بهداشت نیوز
∎
نظر شما