به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بیست و چهارمین دوره مسابقات قهرمانی جهان 2019 از صبح امروز (چهارشنبه – 25 اردیبهشتماه) با حضور 975 تکواندوکار از 150 کشور به میزبانی "منچستر" انگلیس آغاز و به مدت 5 روز ادامه خواهد داشت.
امروز (چهارشنبه – 25 اردیبهشتماه) و در روز نخست این رقابتها، تکواندوکاران اوزان 58- کیلوگرم مردان و 46- و 73- کیلوگرم زنان بر روی شیاپچانگ رفت.
اکرم خدابنده نماینده وزن 73- کیلوگرم کشورمان در اولین مبارزه به مصاف «کانسل دنیز» از قزاقستان نایب قهرمان بازیهای آسیایی 2018 و نایب قهرمان بازیهای یونیورسیاد رفت؛ خدابنده در حالی که تا پایان راند دوم جلو بود، در راند سوم نتیجه را 25 بر 20 واگذار کرد و از گردونه رقابت ها خارج شد.
هدایت تیم زنان برعهده مهرو کمرانی به عنوان سرمربی و فاطمه صفرپور و ریحانه فولادی به عنوان مربیان است.
محمدحسن پلنگ افکن تنها نماینده تیم مردان ایران در وزن ۵۸- کیلوگرم در گام نخست ۱۷ بر ۴ «جفرسون اُچوآ» از کلمبیا را شکست داد و سپس «تاوین هانپراب» از تایلند نایب قهرمان المپیک ریو ۲۰۱۶ را ۱۷ ۱۵ از پیش رو برداشت. وی در مبارزه وسم «محمد فاروق» از مصر را پیش رو دارد.
انتهای پیام/