شناسهٔ خبر: 3276978 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مشاغل سبز در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان کرمانشاه گفت: ایجاد مشاغل سبز در کرمانشاه از مهمترین اهداف و اولویت‌های کاری ماست.

صاحب‌خبر -

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان کرمانشاه گفت: ایجاد مشاغل سبز در کرمانشاه از مهمترین اهداف و اولویت‌های کاری ماست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه غلامحسین کاظمی در مراسم تودیع خود که روز دوشنبه (6 بهمن) برگزار شد، بر لزوم راه‌اندازی مشاغل سبز در استان تاکید کرد.

وی افزود: هدف این نیست که مانع توسعه شویم و اطراف منابع طبیعی سیم بکشیم تا از محیط زیست دفاع کنیم، بلکه باید در عین توجه به توسعه محیط زیست را نیز حفظ کنیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه همچنین افزایش سطح مناطق تحت مدیریت به بیش از 10 درصد را از دیگر برنامه‌های خود برشمرد.

کاظمی با بیان اینکه استاندارد دنیا برای مناطق تحت حفاظت محیط زیست حدود 10 درصد وسعت منطقه است، یادآوری کرد: تلاش می‌کنیم این میزان را در کرمانشاه به بیش از 10 درصد برسانیم.

وی همچنین از برخورد جدی با متخلفان محیط زیست خبر داد و گفت: اصل 50 قانون اساسی سرلوحه کار ما خواهد بود که بر اساس آن همگانی بودن محیط زیست، مقابله با آلاینده‌ها و ممنوعیت تخریب باید مد نظر قرار گیرد.

به گفته این مسئول مقابله با آلاینده‌ها و همچنین ریزگردها نیز از دیگر برنامه‌های در دستور کار است که در این راستا خریداری و نصب دستگاه‌های سنجش آلودگی انجام خواهد شد.

کاظمی همچنین از الزام صنایع بزرگ به تجهیز به سامانه پایش آنلاین خبر داد.

وی با بیان اینکه احیاء گونه‌های جانوری در معرض انقراض در دستور کار است، عنوان کرد: برنامه داریم خسارت‌های وارد شده به محیط زیست را نیز کاهش دهیم.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست کرمانشاه ادامه داد: ایجاد مراکز خدماتی اکوتوریستی نیز جزء اولویت‌های ماست.

به گفته این مسئول، تلاش می‌شود بخش خصوصی به ایجاد سایت‌های پرورش گونه‌های جانوری ترغیب و وارد شوند.

کاظمی همکاری با سازمان‌های مردم نهاد را ضروری دانست و تاکید کرد: آماده همکاری و حمایت از این سازمان‌ها هستیم.

وی افزود: بنا داریم فضای دوستانه‌ای ایجاد کنیم و در کنار آن با مسئولین استان نیز همکاری داشته باشیم.

انتهای پیام