شناسهٔ خبر: 32487714 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

استفاده حداکثری از ظرفیت شهر لجستیکی خلیج فارس/ جذب سرمایه‌‌ بخش خصوصی در بنادر

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ضرورت دارد مباحث مربوط به جذب سرمایه‌های پراکنده بخش خصوصی برای رونق فعالیت‌های ارزش افزوده در اراضی ۲۴۰۰ هکتاری (شهر لجستیکی خلیج فارس) پیگیری شود.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد با اشاره به‌ نقش و جایگاه راهبردی استان هرمزگان به عنوان پایتخت دریایی ایران بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد اتفاقات و پیشرفت‌های صنعت حمل و نقل کشور، در استان هرمزگان جریان دارد. 

وی گفت: مباحث مربوط به جذب سرمایه‌های پراکنده بخش خصوصی برای توسعه فعالیت‌های بزرگترین بندر بازرگانی ایران بسیار حائز اهمیت است و حتی به نسبت سایر بنادر کشور، اهمیت مضاعفی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه‌های سازمان بنادر و دریانوردی در بخش اراضی الحاقی به منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی موسوم به «۲۴۰۰ هکتاری» اضافه کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت این شهر لجستیکی و اجرای طرح‌های ارزش افزوده با استفاده از سرمایه و مشارکت بخش خصوصی، می تواند تقویت کننده فعالیت های اقتصادی درآمدزا و رونق بخش صادراتی، وارداتی و ترانزیتی باشد. 

* تردد‌ ۶ میلیون نفر-سفر دریایی بدون‌ سانحه در نوروز ۹۸/ هرمزگان الگویی موفق در زمینه رونق گردشگری 

راستاد اظهار داشت:  سازمان بنادر و دریانوردی تولیت اصلی سفرها و تأمین ایمنی و آسایش گردشگران دریایی را بر عهده داد 

‌مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: نوروز امسال تردد ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر سفر بدون‌ سانحه‌‌ در مسیرهای دریایی کشور به انجام رسید که اقدامات پیشگیرانه و مدیریت سوانح در شرایط اضطرار موجب شد تا بار دیگر، امسال هم نوروز بدون سانحه‌ای را پشت سر بگذاریم.

راستاد تصریح کرد: بیست و ششم اسفند سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی از چندین طرح گردشگری دریایی در هرمزگان به ویژه در جزیره قشم و سایت‌های گردشگری جنگل‌های حرا بهره‌ برداری شد.

وی عنوان کرد: طی سالیان اخیر، اقدامات سازمان بنادر در زمینه ایجاد زیرساخت و توسعه گردشگری دریایی روی استان هرمزگان متمرکز است اما قطعاً در سایر استان‌ها نیز احتیاج به بهبود زیرساخت‌ها داریم و هرمزگان الگویی موفق در زمینه رونق بخشی به مسافرت ها و گردشگری دریایی در سطح کشور است که البته این میزان عرضه خدمات، متناسب با تقاضای سفر مردم نیست و باید حمایت‌های بیشتری از سرمایه‌گذاران گردشگری دریایی صورت بگیرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما