شناسهٔ خبر: 32266886 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جبهه جهانی مستضعفین | لینک خبر

کشته شدن ۱۲۱ نفر در درگیری های لیبی

سازمان جهانی بهداشت گزارش داد: درگیری ها در نزدیکی طرابلس پایتخت لیبی، به مرگ ۱۲۱ نفر و زخمی شدن ۵۶۱ نفر منجر شده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش جبهه جهانی مستضعفین،‌ ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت، بنابراعلام سازمان جهانی بهداشت،‌ این تعداد افراد از زمان آغاز حملات تهاجمی اوایل ماه جاری میلادی از سوی ژنرال «خلیفه حفتر» بمنظور تصرف پایتخت لیبی کشته و زخمی شده اند.
سازمان جهانی بهداشت در توئیتی نوشت: این سازمان مایحتاج پزشکی و نیروهای امدادرسان بیشتری را به طرابلس اعزام کرده است.
این سازمان جهانی همچنین در این توئیت «حملات مکرر به نیروهای امدادرسان و وسایل نقلیه آنها» را در درگیری هایی که از چهارم آوریل (۱۵ فروردین) آغاز شده، محکوم کرده است.
نیروهای ژنرال خلیفه حفتر که بخش هایی از شرق لیبی را تحت کنترل خود در آورده اند، در مقابل درخواست های بین المللی برای توقف درگیری با جنگجویان وفادار به گروه وفاق ملی مستقر در طرابلس که تحت حمایت سازمان ملل قرار دارد، مقاومت کرده اند.
دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرده بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر از مردم در این درگیری ها آواره شده اند و بیش از ۹۰۰ نفر از ساکنان مناطق درگیر در پناهگاه ها زندگی می کنند.
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) روز گذشته (شنبه) در بیانیه ای اعلام کرد: سه نفر از پرسنل پزشکی این دفتر کشته شده و پنج آمبولانس به علت شلیک گلوله های انفجاری از کار افتاده اند.
فرانس پرس افزود: همزمان با ادامه درگیری ها، دو طرف حملات هوایی را به طور روزانه انجام می دهند و یکدیگر را به هدف قرار دادن غیرنظامیان متهم می کنند.
لیبی که در شمال آفریقا واقع است از زمان اقدام نظامی تحت حمایت ناتو برای سرنگونی «معمر قذافی» رئیس جمهور مخلوع این کشور در سال ۲۰۱۱ صحنه آشوب و نآارامی بوده است.
ناآرامی ها در لیبی به ایجاد مجموعه ای از شبه نظامیانی منجر شده که بدنبال کنترل بر این کشور هستند.
ژنرال خلیفه حفتر از یک دولت رقیب در شرق لیبی حمایت می کند که از به رسمیت شناختن دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» خودداری می کند.
به گزارش ایرنا، پس از سرنگونی قذافی، لیبی به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شد. دولت وفاق ملی به ریاست السراج در طرابلس، غرب کشور تشکیل شد که مورد حمایت جامعه جهانی است.
همزمان نیز یک دولت موازی در شهر طبرق در شرق لیبی با حمایت مجلس نمایندگان به ریاست «عقیله صالح» و ژنرال حفتر فرمانده ارتش، اعلام موجودیت کرد.
در روزهای اخیر درگیری میان نیروهای تحت امر حفتر با نیروهای دولت وفاق ملی در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر طرابلس به اوج خود رسیده است.

برچسب‌ها:

نظر شما