آفتابنیوز :
∎
اختلاف بین شهروندان اندیمشک و دزفول از اردیبهشت ماه سال جاری که تابلوی ورودی دزفول توسط تند باد کنده شد آغاز و در بهمن ماه سال جاری به درگیری بین برخی شهروندان منجر شد.
به گزارش آفتابنیوز؛ 30 بهمن ماه جاری شهرداری دزفول اقدام به نصب مجدد تابلو کرد که توسط معترضان اندیمشکی برداشته شد.
چهارشنبه شب گذشته نیز درگیری جمعی از شهروندان اندیمشک و دزفول در جاده منتهی به دزفول موجب مصدوم شدن تعدادی از شهروندان 2 شهر و وارد آمدن خسارت به اموال عمومی و دانشگاه جندی شاپور دزفول شد. هنوز آمار دقیقی از خسارات مالی این درگیری از سوی مسئولان اعلام نشده است.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول چهارشنبه شب با حضور در جمع شهروندانی که برای مطالبه نصب تابلو به فرمانداری رفته بودند، گفت: نصب تابلو هدف همه ما است و ما به صورت قانونی با تصویب شورای تامین استان خوزستان این تابلو را نصب خواهیم کرد.
محمد حیدری از شهروندان دزفول خواست اجازه دهند بصورت قانونی به وضعیت قانونشکنان رسیدگی شود و افزود: بصورت اضطراری شورای تامین استان تصمیم نهایی را برای نصب تابلو میگیرد.
منصور محمدی خباز دادستان عمومی و انقلاب دزفول نیز در جمع شهروندان گفت: مسئولان دزفول با پافشاری برای نصب تابلو در نشست با استاندار از هیچ تلاشی برای تحقق مطالبات مردم دریغ نکردند.
استاندار خوزستان نیز به ایرنا گفت: درگیری هایی بین برخی شهروندان دزفول و اندیمشک از عصر چهارشنبه آغاز شد که اکنون اوضاع تحت کنترل است.
غلامرضا شریعتی افزود: برخی شهروندان شهرهای دزفول و اندیمشک برای تعیین محدوده مرزی 2 شهر خود با هم درگیر شدند. به دنبال این اختلافات درگیری هایی بین برخی شهروندان شهرهای دزفول و اندیمشک رخ داد که تعدادی از طرفین مصدوم شدند. تعیین محدوده مرزی شهرها توسط وزارت کشور و دولت انجام می شود و طرح های کارشناسی نیز در دولت در دست بررسی استشهروندان این 2 شهر باید تا تعیین وضعیت مرزی شهرهای خود صبر کنند و اجازه دهند تا دولت برای آنها تصمیم گیری کند.
وی با اشاره به اینکه این اختلافات نباید به یک معضل سیاسی و اجتماعی تبدیل شود، افزود: ما در زمان حاضر نیاز به وحدت و دوستی داریم و این گونه درگیریها فقط به شاد شدن دشمن می انجامد. شورای تامین استان و نیز شورای تامین 2 شهر دزفول و اندیمشک تشکیل و تدابیر لازم در این زمینه اخذ شد و با مسببین این حوادث برخورد قانونی می شود.
اوضاع عادی است؟
مدیرکل انتظامی و مرزی استانداری خوزستان نیز با اشاره به درگیریهای اخیر بین شهروندان دزفول و اندیمشک، گفت: اوضاع در دزفول و اندیمشک عادی است.
به گزارش ایسنا، رضا نجاتی در حاشیه جلسه شورای تامین خوزستان با اشاره به اتفاقات اخیر در دزفول و اندیمشک اظهار کرد: اوضاع کاملا به حالت عادی برگشته و هیچ گونه مورد امنیتی و انتظامی که موجب اخلال در نظم و امنیت عمومی شهرستانهای دزفول و اندیمشک شود، وجود ندارد.
وی گفت: اختلاف مرزی بین دو شهرستان دزفول و اندیمشک سابقه چندین ساله دارد که در شب گذشته (29 اسفندماه 97) بین تعداد محدودی از جوانان و افراد دو شهرستان نزاعی دسته جمعی رخ داد که در این رابطه متاسفانه تعدادی از طرفین به وسیله سلاح شکاری مجروح و مصدوم شدند که بیشتر این افراد به صورت سرپایی مداوا و از مراکز درمانی مرخص شدند.
مدیرکل انتظامی و مرزی استانداری خوزستان افزود: شورای تامین خوزستان و شورای تامین دو شهرستان تشکیل شده است و همچنان به طور دقیق اوضاع رصد و دنبال میشود و با افرادی که احتمالا بخواهند از این فضا سوءاستفاده کنند برخورد لازم انجام خواهد شد. موضوع شناسایی و دستگیری مسببین، محرکین و اخلالگران نظم عمومی در دستور کار شورای تامین خوزستان قرار گرفته است و با برهمزنندگان نظم عمومی و امنیت این دو شهرستان مطابق قانون با قاطعیت برخورد میشود و در این زمینه با هیچ کسی مماشات نخواهد شد.
توضیح پلیس
شایعه خسارت خودروی نیروی انتظامی در درگیری شهروندان دزفول و اندیمشک تکذیب شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس، «در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی در خصوص اتفاقات شب گذشته مبنی بر خسارت به خودروی سمند سازمانی پلیس در درگیری شهروندان دزفول و اندیمشک، به هیچ خودرویی متعلق به نیروی انتظامی آسیبی وارد نشده است و کلیپ منتشره مربوط به حوادث گذشته بوده که توسط برخی کاربران درفضای مجازی منتشر شده است.
تابلوی ورودی اندیمشک از سمت دزفول برداشته شد
تابلوی ورودی اندیمشک از سمت دزفول بامداد جمعه با تصمیم شورای تامین استان خوزستان و حضور نیروهای امنیتی و یگان ویژه برداشته شد.
به گزارش ایرنا و به گفته منابع محلی، شورای تامین استان خوزستان این تصمیم را گرفته است تا مقامات کشوری نتیجه نهایی درخصوص محل نصب تابلوی 2 شهر را اعلام کنند.
گروه های ویژه و نیروهای امنیتی مسیرهای منتهی به جاده و محل تابلو را برای ساعاتی مسدود کردند و تردد در جاده دزفول اندیمشک ممنوع شد.
اختلاف قدیمی این دو شهرستان به مسئله مرزبندی و تقسیمات کشوری دزفول و اندیمشک برمیگردد و بارها بر سر این موضوع درگیریهایی بین دو شهر رخ داده است که بیتدبیری برخی مسؤولان دو شهر در این امر بیتاثیر نبوده است.
مناقشه در خصوص محدوده دو شهر مجاور اندیمشک و دزفول، از سالهای قبل در جاده ارتباطی دو شهر و در اطراف پایگاه چهارم شکاری و دانشگاه جندی شاپور وجود داشته است که این موضوع با سقوط تابلوی ورودی شهر دزفول در اردیبهشت ماه سال جاری شدت گرفت.
نظر شما