به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، ششمین دور مذاکرات ایران و 1+5 صبح امروز به وقت محلی به ریاست محمدجواد ظریف و کاترین اشتون در مقر اروپایی سازمان ملل در وین برگزار شد.
در حال حاضر هیاتهای ایران و آمریکا در حال رایزنی دوجانبه هستند و قرار است بعدازظهر امروز نیز نشست چهارجانبهای با حضور هیاتهای ایران و سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و بریتانیا در هتل محل اقامت روسای هیاتها برگزار شود.
دیروز نیز در آستانه این مذاکرات، نمایندگان روسیه و چین بهطور همزمان با وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کردند و پس از آن ظریف و کاترین اشتون در حدود یک ساعت به رایزنی درباره گام پایانی توافق ژنو پرداختند.
نشست سه جانبه ایران، آمریکا و کاترین اشتون نیز با حضور ظریف، اشتون و ویلیام برنز، قائم مقام وزیر خارجه آمریکا عصر دیروز در وین برگزار شد.
در این دور قرار است که نگارش پیشنویس توافق به انجام رسد.
در حال حاضر هیاتهای ایران و آمریکا در حال رایزنی دوجانبه هستند که ریاست هیئت ایرانی به عهده سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه کشورمان می باشد و قرار است بعدازظهر امروز نیز نشست چهارجانبهای با حضور هیاتهای ایران و سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و بریتانیا در هتل محل اقامت روسای هیاتها برگزار شود.
انتهای پیام/
∎