شناسهٔ خبر: 30859045 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

خبر

صاحب‌خبر -

رهبر انقلاب در دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی مطرح کردند
استفاده از فضای مجازی، بهترین راه ارتباط با گروه‌های موثر فرهنگی

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی، یک وظیفه مهم این دفتر را پاسخ به سؤالها و نیازهای فکریِ جوانان، دانشجویان و گروههای اثرگذار فرهنگی برشمردند و توصیه‌هایی در خصوص حضور جریان‌ساز در فضای مجازی و آسیب‌شناسی مقوله تبلیغ بیان کردند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با تجلیل از خدمات دفتر تبلیغات اسلامی، وجود نواندیشی و روشنفکری دینی در این دفتر را مغتنم دانستند و گفتند: امروز، دوره انقلاب و روزهای کار و حرکت‌های جهشی است و قم به این‌گونه نگاهها و جهت‌گیری‌های نو، بیش از پیش احتیاج دارد.
ایشان دفتر تبلیغات اسلامی را یک واحد زنده و برخوردار از تألیفات پر شمار برشمردند و افزودند: البته جای دفتر تبلیغات در مجموعه‌های اثرگذار کشور خالی است و این دفتر باید با شناسایی مجموعه‌های مؤثر فرهنگی و پاسخ دادن به سؤال‌های دینی آنها، بر غنای فکری این مجموعه‌ها بیفزاید. رهبر انقلاب با اشاره به سؤال‌های متنوعِ دینی که برای دست‌اندرکاران فعالیت‌های فرهنگی و هنری وجود دارد، خاطرنشان کردند: پاسخگویی به این سؤال‌ها و ابهام‌ها، وظیفه حوزه و دستگاه‌هایی همچون دفتر تبلیغات اسلامی است.
ایشان دفتر تبلیغات را به اولویت‌بندی و تمرکز بر کارهای زمین‌مانده در حوزه علمیه قم توصیه کردند و در خصوص فعالیت‌های تبلیغی در فضای مجازی، افزودند: دستگاه‌های مختلفی در فضای مجازی حضور دارند اما حضور در این فضا باید یک حضور جریان‌ساز باشد، ضمن اینکه بهترین راه شناسایی و ارتباط با گروه‌های مؤثر فرهنگی و یافتن سؤال‌ها و سرنخ‌های فکری آنان، استفاده از فضای مجازی است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین تدوین و انتشار کتاب‌هایی با موضوع پاسخ‌ به شبهات فکریِ جوانان و دانشجویان را لازم دانستند.
«تدوین دانش مددکاری اسلامی»، «شبکه‌سازی و هم‌افزایی با سایر دستگاه‌های فعال در امر تبلیغ» و «آسیب‌شناسی تبلیغ» از دیگر توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار بود.
ایشان به یک حلقه مهم در فعالیت‌های تبلیغی یعنی «اثر و بازخورد تبلیغ» اشاره کردند و افزودند: صرفِ رفت‌وآمد مبلغان و گروه‌های تبلیغی به شهرها و روستاها و تأکید بر خوش‌بیان بودن آنها کافی نیست. مبلغان باید به‌گونه‌ای آموزش داده شوند که بتوانند پس از پایان دوره تبلیغ نیز ارتباط و تبادل فکری خود را با جوانانِ مستعد استمرار بخشند و در ظرف چند سال، جمعی از همین جوانان را به مبلغان دین در منطقه خود تبدیل کنند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به توقعات زیاد از حوزه علمیه قم برای حل مسائل و ابهامات، گفتند: در گذشته چنین توقعاتی از قم وجود نداشت و حوزه علمیه، سربه‌زیر و مشغول کار خود بود اما امروز این انتظار از حوزه علمیه قم وجود دارد که برای ابهام‌ها و مشکلات دینی راه‌حل داشته باشد.

***
رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی مجلس در نشست با فرمانده ناجا و معاونان وی:
افزایش اقتدار و محبوبیت نیروی انتظامی منوط به تعامل مثبت با آحاد مردم است

نشست بیش از ۵۰ نفر از اعضای فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی مجلس شورای اسلامی، دوشنبه دوم بهمن ماه با سردار «حسین اشتری»؛ فرمانده ناجا و معاونان ایشان در محل ستاد فرماندهی برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر مصطفی کواکبیان رئیس فراکسیون به تشریح عملکرد این فراکسیون پرداخت و آن را به عنوان بزرگترین فراکسیون صنفی مجلس خواند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر افزایش اقتدار داخلی و بین المللی ناجا، محبوبیت نیروی انتظامی را به نحوه برخورد و تعامل مثبت این نیرو با آحاد مردم دانست.
وی با اشاره به لزوم افزایش بودجه نیروی انتظامی به دلیل ماموریت های متعدد این نیرو اظهار داشت امنیت مردم شوخی بردار نیست و به همین دلیل نمایندگان باید در این زمینه فعال تر عمل کنند.
نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات و پردیس بر ضرورت احداث چهل کلانتری در مناطق ۲۲ گانه تهران بر اساس مصوبه شورای امنیت کشور و ضرورت ساماندهی معتادان متجاهر و برخورد جدی تر با اراذل و اوباش و لزوم حفظ امنیت اجتماعات معترضان در مکان‌هایی که باید برای آن‌ها در نظر گرفته شود و همچنین اقامه نماز مربوط به اهل سنت تاکید کرد و گفت امنیت داخلی و مرزهای کشور مستلزم تبادل نظر بیشتر با نمایندگان مردم در خانه ملت است.
در ادامه این نشست ۲۵ نفر از نمایندگان مجلس به بیان دیدگاه‌ها و طرح مسائل ملی و محلی مربوط به حوزه نظم و امنیت جامعه پرداختند.
ضرورت توجه به روزآمد‌سازی و تجهیز نیروی انتظامی به امکانات پیشرفته و فناوری‌های نوین متناسب با سطح و حجم تهدیدات و چالش‌های حوزه نظم و امنیت، توجه ویژه به ارتقاء منزلت اجتماعی ناجا و بویژه تامین معیشت ماموران خدوم ناجا، ضرورت کمک مجلس به افزایش بودجه و اعتبارات ناجا برای پاسخگویی مناسب به انتظارات و نیاز‌های امنیتی انتظامی مردم، تقویت توان مرزبانی و رسیدگی به مشکلات یگان‌های مرزی و آرامش بخشی در لایه‌های مختلف اجتماع از محور‌های مهم مطرح شده توسط نمایندگان در این جلسه بود.
همچنین نمایندگان، مدیریت هوشمندانه و مقتدرانه در مواجهه با ماموریت‌ها را از ویژگی‌های ناجا بر شمرده و از تلاش مستمر نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت تشکر و قدردانی کردند.
 پس از سخنان نمایندگان، معاونان فرماندهی ناجا از آخرین تلاش‌ها و دستاورد‌های خود بویژه در زمینه اینترپل و فضای مجازی و برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر سخن گفتند. سردار «حسین اشتری» نیز در این دیدار با بر شمردن فراز‌های مهمی از حضور مستمر ناجا در ماموریت‌های مختلف در طول یک سال گذشته، به برخی از چالش‌های مهم فراروی اجرای ماموریت‌ها بویژه در زمینه تقاضای روزافزون مردم و مسئولان در توسعه رده‌های انتظامی، ضرورت تقویت و تجهیز ناجا برای اجرای بهتر ماموریت‌ها و ارتقاء منزلت و معیشت کارکنان اشاره کرد و توجه ویژه مجلس برای افزایش بودجه نیروی انتظامی هنگام بررسی لایحه بودجه ۹۸ را خواستار شد.فرمانده ناجا تاکید کرد: ماموران خدوم نیروی انتظامی به عنوان سربازان ولایت و بر اساس تکلیف شرعی و قانونی خود با وجود کمبود‌ها و کاستی‌های موجود در زمینه نیروی انسانی، تجهیزات و بودجه، قاطعانه و با تلاش مضاعف و از خودگذشتگی، از امنیت و آرامش مردم پاسداری نموده تا کشوری امن، امنیتی شایسته مردم انقلابی و پلیسی در تراز انقلاب اسلامی ایجاد نمایند.

نظر شما