شناسهٔ خبر: 30420332 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

اعلام اسامی تعدادی از اخلالگران اقتصادی

سخنگوی قوه قضاییه اسامی 24 تن از افرادی را اعلام کرد که به اتهام مالی محاکمه شده اند و حکمشان قطعی شده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ­غلامحسین محسنی اژه ای در صدو سی و پنجمین نشست خبری خود افزود: حکم این افراد از نشست خبری قبلی تا امروز قطعی شده است.
محسنی اژه ای اسامی این افراد و حکم صادره در باره آنها را به این شرح اعلام کرد:
 
1- حمید رضا جان قربان فرزند علمدار، پزشک به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور به 20 سال حبس و 1200 میلیارد ریال جزای نقدی در دادگاه ویژه اصفهان محکوم شد.
2- آزاده سجادی فرزند یحیی ، پز شک به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و همسر حمید رضا جان قربان به 10 سال حبس در دادگاه ویژه اصفهان محکوم شد.
3- شاپور هیبتی فرزند حجت الله سردفتر دفترخانه شیراز به جرم استفاده از سند مجعول به 10 سال حبس و همچنین به جرم فروش مال غیر به 4 سال حبس محکوم شد.
4- امیر سجادیان فرزند عسکر به جرم جعل سند رسمی در شیراز به 3 سال حبس و به جرم استفاده از سند مجعول به 7 سال حبس محکوم شد.
5- محمد جواد خسروی فزند اسدالله به جرم جعل سند رسمی در شیراز به 3 سال حبس و به جرم استفاده از سند مجعول و فروش مال غیر به 7 سال حبس و به رد مال به مبلغ 3 میلیارد و 870 میلیون ریال محکوم شد.
6- محمد کاظم احمد زاده فرزند محمدجعفر به جرم جعل سند رسمی در شیراز به 3 سال حبس و استفاده از سند مجعول به 7 سال حبس محکوم شد.
7- هیبت الله علوی خواه فرزند لطف الله به جرم جعل سند رسمی در شیراز به 3 سال حبس محکوم شد.
8- بهرام رضایی دشتکی فرزند علی به جرم جعل سند رسمی در شیراز به 3 سال حبس محکوم شد.
9- محمد حسین نجم زاده فرزند ذوالفقار کارمند بانک شیراز به جرم خیانت در امانت به 2 سال و 11 ماه حبس و به جرم استفاده از سند مجعول به 4 سال حبس محکوم شد.
10- احمد پاسدار فرزند عبدالرسول به اتهام اخلال از طریق گران فروشی عمده به 12 سال حبس و پرداخت جزای نقدی به مبلغ 139 میلیارد و 483 میلیون و 806 هزار و 856 ریال و دو سال محرومیت از اینکه بتواند ارز دولتی و کارت بازرگانی بگیرد محکوم شد.
11- مهران طیاری فرزند اسماعیل به جرم قاچاق سوخت به 4 سال حبس و 80 میلیون ریال جزای نقدی و به جرم جعل سند رسمی به 4 سال حبس محکوم شد.
12- ناصر محمدی نژاد فرزند عبدالسلام به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت 583 میلیون و 214 هزار و 162 ریال جزای نقدی محکوم شد.
13- عبدالستار مولا پور فرزند محمد به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت 583 میلیون و 214 هزار و 162 ریال جزای نقدی محکوم شد.
14- بنیامین گلشن زاده فرزند محمد به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت 583 میلیون و 214 هزار و 162 ریال جزای نقدی محکوم شد.
15- عبدالرزاق فرقانی فرزند حسین به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت 583 میلیون و 214 هزار و 162 ریال جزای نقدی محکوم شد.
16- سهیل آذر پور فرزند علی به جرم قاچاق سوخت به دوسال حبس و پرداخت 583 میلیون و 214 هزار و 162 ریال جزای نقدی محکوم شد.
17- عبدالکریم عبدلی پور فرزند منصور به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت 583 میلیون و 214 هزار و 162 ریال جزای نقدی محکوم شد.
18- اردلان زینل زاده فرزند نجف به جرم مسائل مالی و رشوه در شهرداری گچساران به 5 سال حبس و 74 ضربه شلاق و دو سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شد که دادگاه 4 سال حبس را تعلیق کرد و به دلیل همکاری 50 ضربه شلاق هم تعلیق شد.
19- میثم نارکی فرزند ریمو معاون شهردار گچساران به 5 سال حبس و 74 ضربه شلاق محکوم شد که دادگاه 50 ضربه شلاق و 4 سال حبس را تعلیق کرد.
20- علیرضا پناه پور معاون شهردار گچساران به 5 سال حبس و 74 ضربه شلاق محکوم شد که دادگاه 50 ضربه شلاق و 4 سال حبس را تعلیق کرد.
21- نعمت الله متولی امامزاده فرزند نورمحمد کارمند شهرداری گچساران به جرم تصرف غیرمجاز به 74 ضربه شلاق محکوم شد.
22- جعفر گوهر کانی فرزند علی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهکیلویه و بویراحمد به جرم تصرف غیر قانونی در اموال دولتی به صورت مکرر به 110 ضربه شلاق محکوم شد.
23- حمزه سی سختی نژادیان فرزند حسین قلی رئیس امور اراضی کهکیلویه و بویر احمد به جرم تصرف غیر قانونی در اموال دولتی به 110 ضربه شلاق محکوم شد.
24- الیاس تاج الدینی فرزند محمد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد به جرم تصرف غیر قانونی به 74 ضربه شلاق محکوم شد.
محسنی اژه ای در ادامه اسامی تعدادی از دلالان خرد و کف خیابانی را هم اعلام کرد.

پرونده متهمان محیط زیست تعیین وقت نشده است

­سخنگوی قوه قضاییه در ادامه گفت: پرونده متهمان محیط زیست به دادگاه رفته اما هنوز تعیین وقت نشده است.
در نشست خبری اژه ای، خبرنگاری  پرسید، پرونده متهمان محیط زیست یکسال است که بازداشت شده اند ، قرار بود که پرونده آنها در مهرماه رسیدگی شود، اکنون پرونده در چه مرحله ای است؟
محسنی اژه ای پاسخ داد: این پرونده به دادگاه رفته اما هنوز تعیین وقت نشده چرا که وکلای متهمان ابتدا باید پرونده را بخوانند و دادگاه بعد از آن تعیین وقت کند.
وی گفت: از شعبه 15 پرسیدم که تعیین وقت شده است یا خیر که گفتند هنوز تعیین وقت نشده و علت آن را نیز گفتند که باید وکلا بیایند و پرونده را بخوانند مگر اینکه خود متهمان بگویند که ما وکیل نمی خواهیم و یا نداریم، اگر خودشان صراحتاً بگویند دادگاه برای آنها وکیل تسخیری خواهد گرفت.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: با توجه به کیفرخواست داده شده این دسته از متهمان یا باید خودشان وکیل معرفی کنند یا اینکه اگر هم وکیل معرفی نکردند، دادگاه برای آنها وکیل تعیین می کند چون طبق قانون حضور وکیل در این پرونده ها الزامی است.
محسنی اژه ای گفت: خودم در این خصوص گفتم که سریعاً اقدام کنند یا متهمان وکیل معرفی کنند یا اینکه وکیل تسخیری بگیرید تا هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود.
وی افزود: این پرونده هشت متهم دارد و طبق کیفرخواست صادر شده اتهام برخی از انها افساد فی الارض اعلام شده است.
 

نظر شما