به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالواحد موسوی لاری، وزیرکشور دولت اصلاحات و نایب رئیس کنونی شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان، در مصاحبهای که با روزنامه سازندگی (ارگان حزب کارگزاران) داشت، درباره موضوعات مختلفی از جمله اظهارات اخیر حجاریان مبنی بر امکان تحریم انتخابات آتی از سوی اصلاحطلبان، رابطه اصلاحطلبان با دولت، اختلافات دو نهاد اصلاح طلبِ شورای سیاستگذاری و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اظهار نظر کرده است.
سعید حجاریان، اخیراً در مصاحبهای با اشاره به امکان تحریم انتخابات آتی از سوی اصلاحطلبان گفته بود: " پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است. زیرا انتخابات بهمعنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات صدقه بگیر نیست و اگر مکنت دارد، باید با اتکا بر آن به بازار سیاست برود. اگر پول بازار سیاست را نداشتیم، باید تلاش کنیم آن را کسب کنیم نه آنکه به هر جنس بُنجلی تن دهیم."
موسوی لاری، در گفتوگو خود با ارگان حزب کارگزاران در واکنش به اظهارات حجاریان گفته است: "برخی معتقدند جامعه مخاطب اصلاح طلبان به سمتی که آقای سعید حجاریان و طرفداران عقیده ایشان هستند، گرایش دارند. یعنی گذر از انتخابات و گذر از شکل اصلاح طلبی انتخابات؟ من این را قبول ندارم. آنها نگاه اکثریت نیستند."
موسوی لاری معتقد است حجاریان و طرفداران عقیدهاش در جامعه مخاطب اصلاح طلبان در اکثریت نیستند
نایب رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در بخشی دیگری از این گفتوگو با اشاره به ناآرامیهای دی ماه ۹۶ در برخی شهرهای کشور و واکنش اصلاح طلبان به این ناآرامیها میگوید: "اصلاح طلب منتقد به دنبال این نیست که بگوید من نیستم. اتفاقاً حرف او این است که من هستم و دولت باید اصلاح شود. اصلاح طلب نمیگوید ما باید از کل نظام عبور کنیم. عدد اصلاحطلبان رادیکالی که این شعار را قبول دارند بالا نیست."
وزیر کشور دولت اصلاحات در پاسخ به این سوال که با توجه به عملکرد دولت روحانی فکر میکنید نگاه جامعه به اصلاح طلبان در انتخابات آتی همان نگاه قبلی است؟ مدعی شده است که بخش کوچکی مسئولیتهای دولتی به فعالان اصلاح طلب اختصاص یافته است.
"اگر اصلاح طلبان به دنبال قدرت بودند قدرت را به هر شکلی دنبال میکردند. مگر در دولت آقای روحانی چند درصد اصلاح طلب داریم؟! چه در دولت مرکزی و چه در استاها و مناطق و.. کم هستند و اینطور نیست که اصلاحطلبها صرفاً به کسب قدرت فکر کنند و به دنبال مطالبات مردم و اهداف اصلاحات نباشند."
موسوی لاری در عین حال با تاکید بر لزوم ترمیم ادبیات اصلاحطلبان در برخورد با مردم معتقد است: "جای تردید ندارد که اصلاح طلبان در دوره آینده با مشکل جدی تفاهم با مردم روبرو هستند، ولی اینکه تفاهم با مردم شدنی است یا نه قطعاً ممکن است ولی به این شرط که مسیر را به گونهای اصلاح کنیم که با مردم همراه باشیم."
نظر شما