شناسهٔ خبر: 30261829 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

برف راه 400روستای آذربایجان شرقی را بست

مسئول هماهنگی برف روبی راه های آذربایجان شرقی گفت: به دلیل بارش برف شب گذشته راه ارتباطی ۶۰۰ روستای استان بسته شده بود که با تلاش ماموران راهداری راه ارتباطی ۲۰۰ روستا بازگشایی شد.

صاحب‌خبر -

مسدود شدن  راه 400روستای آذربایجان شرقی 

« غلامرضا رسول زاده »افزود: هم اکنون راه ارتباطی حدود ۴۰۰ روستا در شهرستان های چاراویماق، سراب، میانه، اهر، ورزقان و کلیبر بسته است که به علت سخت عبور بودن آن ها تلاش می شود امروز راه ارتباطی آنها نیز بازگشایی شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون همه محورهای اصی، فرعی و آزاد راه تبریز - زنجان باز بوده و رفت و آمد در آنها در جریان است، اظهار داشت: دیشب در اثر خرابی یک دستگاه تریلی ترانزیتی در محور تبریز - صوفیان، برای مدتی رفت و آمد خودروها در این محور با مشکل مواجه شده بود که با خارج کردن خودرو از جاده با تلاش راهداران، رفت و آمد در این محور نیز روان شد.

رسول زاده ادامه داد: بارش برف در برخی محورهای ارتباطی استان همچنان ادامه دارد و بیشترین بارش از شهرستان های جلفا و مرند به میزان حدود ۳۵ تا ۴۰ سانتیمتر و بعد از آن از شهرستان های اهر، ورزقان و کلیبر به میزان حدود ۲۰ تا ۲۵ سانتیمتر گزارش شده است./مهر