با حضور رهبر انقلاب و در حسینیه امام خمینی (ره)
مراسم ترحیم آیتالله هاشمیشاهرودی برگزار شد
مراسم ترحیم و بزرگداشت فقیه عالیقدر آیتالله هاشمی شاهرودی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح پنجشنبه با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش ایسنا، در این مراسم که اعضای خانواده و بستگان آیتالله هاشمی شاهرودی، رؤسای قوای سهگانه، علما و روحانیون، مسئولان، شخصیتها، میهمانان خارجی و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، قاریان قرآن آیاتی از کلامالله مجید را تلاوت کردند و ذاکران اهل بیت (علیهمالسلام) به ذکر مصیبت پرداختند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:
از لایحه بودجه فرهنگی سال 98 گلایه داریم
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از گلایمندی خود از لایحه بودجه سال 98 در بحث فرهنگی خبر داد.
به گزارش ایسنا، صبح دیروز رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با هدف دیدار اعضای فرهنگی استان سیستان و بلوچستان به زاهدان سفر و در بدو ورود به مقام شامخ شهدای استان در گلزار شهدای ادای احترام کرد .
حجت الاسلام احمد مازنی در حاشیه مراسم غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سیستان و بلوچستان استانی پهناور و وسیع است که به همین منظور و با در نظر گرفتن بعد مسافتها و ضرورت رسیدگی به تمامی بخش ها، برای اولین بار دو هیات به طور همزمان از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به این استان سفر کردهاند.
وی با اشاره به سفر دو هیئت به این استان افزود: این دو هیات قرار است تمامی مسائل و موارد حوزه فرهنگی شامل بخشهای ورزشی، اجتماعی، میراث فرهنگی و سمنها و انجمنهای مردم نهاد را مورد ارزیابی قرار دهند تا به فضل الهی در حد توان مشکلات پیش روی فعالیت آنها را بردارند و گامهای مثبتی در این حوزه برداشته شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به لایحه فرهنگی ارائه شده از سوی دولت نیز تاکید کرد: علیرغم تاکیدات ائمه، قرآن و روایات موجود و حتی قانون اساسی بر ضرورت اهمیت دادن و اولویت بخشی به حوزه فرهنگی، متاسفانه لایحهای که از سوی دولت در این حوزه ارائه شده به دور از انتظار و بسیار ضعیف بود که امیدواریم نمایندگان خانه ملت این نقص را در مجلس جبران کنند.
تعیین یک روز ملی به نام قومیتها یعنی ارج نهادن به فرهنگ اصیل ایرانی
یک نماینده روحانی کردِ مجلس گفت: تعیین یک روز ملی در تقویم سالانه کشور به نام قومیتها یا لباسهای محلی حاوی این پیام به اقوام و قومیتهای مختلف داخلی و گردشگران خارجی است که ما ایرانیان برای آداب، سنن و فرهنگ اصیل و کهن خود اهمیت قائلیم و خواهان شناساندن آن به مردم جهان هستیم.
سیدجواد حسینیکیا در گفتوگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که در شرایط فعلی مشارکت مردم حول موضوعات ملی چقدر میتواند وحدت بخش باشد؟ گفت: اقتدار همه نظامها به حضور مردم و وحدت و همدلی است. با حضور وحدتبخش مردم به میدان از یک سو موجب افزایش چشمگیر قدرت چانهزنی مذاکره کنندگان در مذاکره با قدرتهای استکباری شده و از سوی دیگر اقتدار نظام و وحدت و همدلی هموطنان را به نمایش گذاشته و به عاملی برای تعالی و رشد مبدل میشود.
وی در پاسخ به این سوال که تعیین یک روز در تقویم سالانه کشور برای حضور مردم با لباسهای محلی و برگزاری بازارهای محلی برای ارائه محصولات فرهنگی - قومی چقدر میتواند در ایجاد فضای وحدت و نشاط موثر باشد؟ گفت: ایران از اقوام، قومیتها و مذاهب متنوعی تشکیل شده که همه آنها در کنار یکدیگر برادرانه، زندگی مسالمتآمیزی دارند. اقوام مختلف و مذاهب گوناگون، شیعه و سنی و غیرمسلمانان در کنار یکدیگر، زندگی مسالمتآمیزی را از آداب و سنن زندگی خود به نمایش گذاشته است به بیان روشنتر زندگی اقوام و مذاهب ایرانی در کنار یکدیگر «وحدت» را به رنگها، گویشها، آداب، شیوهها و روشهای مختلف به تصویر درآورده است.
این عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه «نباید اجازه دهیم آداب و سنن پیشینیانمان از بین برود»، گفت: اگر پوششهای محلی اقوام و قومیتهای ایرانی باقی بماند و احیا شود خیلی از برهنگیها و مشکلاتی که در حوزه حجاب است خود به خود از بین میرود. اگر آداب و سنن اقواممان را به درستی بشناسیم و به رفتار و سلوک اجداد و بزرگانمان افتخار کنیم قطعا بسیاری از ناهنجاریهای فرهنگی - اجتماعیمان رخت میبندد.
وی تعیین یک روز به عنوان روز لباسهای محلی را دارای پیامها و دستاوردهای مثبتی در حوزه فرهنگ عمومی داخلی و صنعت گردشگری خارجی دانست و افزود: این اقدام حاوی این پیام به اقوام و قومیتهای مختلف و به گردشگران خارجی است که ما برای آداب، سنن و فرهنگ اصیل خودمان اهمیت قائلیم. این مسئله میتواند ظرفیت خوبی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی و آشنا شدن آنان با آداب، سنن، گویش، پوشش و اخلاقِ اقوام، قومیتها و مذاهب مختلف و گسترش این آداب و سنن اصیل ایرانی به سایر مناطق شهری کشور و سایر کشورهای جهان میشود.
ضربالاجل دادستان نظامی مازندران برای مجهز نمودن خودروبرهای شهری
در پی پخش فیلمی در رابطه با تبعیض در توقیف خودروهای داخلی و خارجی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مازندران بلافاصله دستور بررسی موضوع را صادر کرد.
به گزارش سازمان قضایی نیروهای مسلح، چند روز قبل صداوسیمای مرکز مازندران گزارشی از توقیف و انتقال خودروهای متخلف داخلی به توقفگاه پلیس و عدم توقیف و انتقال خودروهای متخلف خارجی به دلیل نقایص فنی خودروبرها در حمل این دسته از خودروها، پخش کرد.
به دنبال این گزارش، حجتالاسلام پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح مازندران به دادستان نظامی استان دستور بررسی این موضوع را صادر کرد.
رحیم رحیمی دادستان نظامی مازندران بلافاصله بهاتفاق رئیس بازرسی انتظامی راهور استان و رئیس راهور شهرستان ساری با حضور در توقفگاههای سطح شهر از نزدیک در جریان روند حمل خودروها به توقفگاه و ترخیص آنها قرار گرفت.
رحیمی در این بازدید گفت: عملکرد راهنمایی و رانندگی همیشه زیر ذرهبین مردم است و خداینکرده با کمکاری خود موجبات نارضایتی مردم و بدبینی به نیروی انتظامی را فراهم نسازیم.
دادستان نظامی این استان تأکید کرد: باید قانون حمل با جرثقیل برای خودروهای متخلف ایرانی و خارجی یکسان رعایت شود و در صورت مشاهده تبعیض، با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.
وی بر رفع نقایص موجود و مجهز نمودن خودروبرها برای حمل خودروهای خارجی متخلف تأکید کرد و گفت: ان شاالله در بازدید مجدد شاهد این مشکلات نباشیم.
لازم بهذکر است در هنگام بازدید دادستان نظامی استان، یک دستگاه خودروبر که بدون توجه به مقررات در حال انتقال خودرویی به توقفگاه بود، با دستور مقام قضایی توقیف و راننده آن جهت اعمال قانون به پلیس راهور معرفی شد.
رحمانیفضلی: دشمن در حوزههای ضد امنیتی علیه کشورمان سرمایه گذاری میکند
وزیر کشور با بیان اینکه دشمن در حوزههای ضد امنیتی علیه کشورمان سرمایه گذاری میکند، گفت: حمایت مردم، حضور نیروهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی، انسجام داخلی و رضایتمندی مردم، پایه امنیت کشور است.
به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانیفضلی در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان بوشهر با بیان اینکه کشور در شرایط ویژهای قرار دارد، اظهار کرد: مهمترین مسئلهای که دشمنان روی آن مانور میدهند، برخی تنشها و مطالبات است و برنامه دشمن، سوار شدن بر این تحرکات و نهایتا ناامید ساختن مردم است. یکی از اهداف دشمن در موضوع تحریمها هم ایجاد نارضایتی است؛ بنابراین مسئولان باید تلاش کنند کارآمدی نظام را نشان داده و بهرهوری را بالا ببرند.
وی با اشاره به ضرورت تلاش برای افزایش صادرات و تولید در کشور گفت: خوشبختانه، امسال حجم صادرات نسبت به واردات مثبت بوده است.
رحمانی فضلی همچنین با بیان اینکه در این شرایط، مهمترین مسئله وحدت و انسجام داخلی است، افزود: دشمنان بجز تحریم و فشار بر مردم به صورت مستقیم در حوزههای ضد امنیتی هم علیه کشور ما سرمایه گذاری میکنند. حمایت مردم، حضور نیروهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی و انسجام داخلی و رضایت مندی مردم، پایه امنیت است که با همکاری همه مسئولان محقق میشود. وزیر کشور با اشاره به لوازم تحقق انسجام داخلی در استانها گفت: جایگاه نمایندگان ولی فقیه اصلیترین محور وحدت و انسجام است و نقش هدایت و حمایت از دستگاهها و مدیران را دارد و در استان بوشهر آیت الله صفایی بوشهری این نقش را به خوبی ایفا کرده است، به طوری که در استان بوشهر صدای عدم وحدت را نشنیدیم. سه پایه کار در هر استان نماینده ولی فقیه، استاندار و نمایندگان مردم در مجلس هستند که استان بوشهر در این حوزه اتحاد وانسجام خوبی داشته است. از همه مدیران و مسوولان انتظار داریم در تقویت وحدت و انسجام بین اقشار مختلف کوشا باشند.
نظر شما