شناسهٔ خبر: 30082304 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جمهوریت-قدیمی | لینک خبر

جنبش «جهاد اسلامی» مواضع بحرین در قبال قدس اشغالی را محکوم کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین با صدور بیانیه‌ای به مواضع حمایتی وزیر خارجه بحرین از اظهارات نخست‌وزیر استرالیا درباره قدس اشغالی واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جمهوریت ،

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین با صدور بیانیه‌ای به مواضع حمایتی وزیر خارجه بحرین از اظهارات نخست‌وزیر استرالیا درباره قدس اشغالی واکنش نشان داد.

جنبش فلسطینی ضمن محکوم کردن اظهارات وزیر خارجه بحرین اعلام کرد که مواضع منامه در این خصوص «تعرض به اصول امت عربی و اسلامی است.»

به گزارش المیادین، در ادامه این بیانیه آمده است که «قدس شهر یکپارچه و پایتخت ابدی فلسطین بود و باقی خواهد ماند.»

جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد که مواضع دولت بحرین به تلاش‌ها برای بیداری و وحدت مواضع امت عربی در این شرایط حساس، لطمه وارد می‌کند.

«خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین اواسط هفته جاری، در حمایت از مواضع استرالیا مدعی شده بود که به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل به خواسته‌های فلسطینیان لطمه نمی‌زند.

وزیر خارجه بحرین محکوم کردن اقدام استرالیا را سخنی غیرمسئولانه خواند و افزود: موضع استرالیا علیه خواسته‌های فلسطینیان که اولین آنها قدس شرقی به عنوان پایتخت فلسطین است، نبوده و همچنین خلاف طرح صلح اتحادیه عرب نیست.

اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا اخیرا اعلام کرد که کشورش اکنون قدس غربی را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت می‌شناسد، اما انتقال سفارت از تل‌آویو به قدس هرگز پیش از دستیابی به راه حلی مسالمت‌آمیز انجام نخواهد شد.

نخست‌وزیر استرالیا در اکتبر گذشته نیز برای انتقال سفارت کشورش به قدس غربی اعلام آمادگی کرده بود.

 اقدام استرالیا پس از آن انجام می‌شود که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در سال ۲۰۱۷ قدس را  پایتخت فلسطین اشغالی اعلام کرد و  ماه می ۲۰۱۸ (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷)، طی مراسمی، سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس غربی منتقل شد.

اصطلاح قدس غربی و شرقی از زمانی به وجود آمد که رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۹۴۸ (سال اشغال فلسطین) بخش‌های غربی قدس را به اشغال خود در آورد و بقیه قسمت‌های قدس تحت کنترل اردن ماند.

در جنگ شش روزه میان چند کشور عربی و رژیم صهیونیستی، تل‌آویو بخش‌های باقی‌مانده از قدس (قدس شرقی) را نیز اشغال کرد.

سازمان آزادیبخش فلسطین «ساف» در بیانیه استقلال فلسطین در سال ۱۹۸۸ اعلام کرد قدس شرقی را پایتخت دولت مستقل فلسطین می‌داند.

شورای امنیت سازمان ملل نیز در قطعنامه ۴۷۸ این اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و تصاحب قدس شرقی را غیرقانونی دانست اما رژیم صهیونیستی تا کنون به این موضوع بی‌اعتنا بوده است.
انتهای پیام/ح

برچسب‌ها:

نظر شما