شناسهٔ خبر: 27639408 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت جهاد کشاورزی | لینک خبر

پرداخت 20 میلیارد ریال مطالبات ذرت کاران گچساران و باشت

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی شرکت پشتیبانی امور دام کشور، سید علی لاهوتی اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی قرار است که در هفته آینده 11 میلیارد و 500 میلیون ریال دیگر از مطالبات کشاورزان ذرت کار این شهرستان‌ها پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: مرحله سوم مطالبات که مابه‌التفاوت نرخ عرضه شده ذرت در بورس و قیمت تضمینی تعیین شده است چهار میلیارد و 160 میلیون ریال خواهد بود که پس از تأمین اعتبار در آینده نزدیک پرداخت می‌شود.

لاهوتی در ادامه گفت: تاکنون پنج هزار تن محصول ذرت در شهرستان‌های گچساران و باشت خریداری شده است.

وی گفت: یک هزار و 360 تن از این مقدار در شهرستان باشت و بقیه در مناطق لیشتر و امامزاده جعفر گچساران خریداری شده است.

به گفته لاهوتی چهار هزار تن ذرت برای مصرف خوراک دام ذخیره می‌شود و بقیه در بورس عرضه می‌شود.

وی ابراز داشت: پیش بینی می‌شود امسال 12 هزار تن ذرت از کشاورزان شهرستان‌های گچساران و باشت خریداری شود.

مدیر پشتیبانی امور دام کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کار جمع‌آوری و خرید تضمینی محصول ذرت کشاورزان از حدود یک ماهه پیش در این 2 شهرستان آغاز شده است.

وی بیان کرد: با همکاری پنج شرکت ذرت خشک کنی کار خرید تضمینی این محصول به قیمت هر کیلوگرم 10 هزار و 100 ریال( خالص پرداختی) در کهگیلویه و بویراحمد انجام می‌شود.

امسال بیش از 2 هزار هکتار از مزارع شهرستان‌های گچساران و باشت زیر کشت ذرت دانه‌ای رفته است.

لاهوتی بیان کرد:93 درصد از مزارع زیر کشت ذرت کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان‌های گچساران و باشت قرار دارد.

شهرستان‌های گچساران و باشت 60 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.

سالانه 200 هزار تن محصول کشاورزی در این شهرستان‌ها تولید می‌شود.