به گزارش قدس آنلاین،عبدالصمد خرمآبادی در سومین همایش مقابله با جرایم مالی در فضای مجازی، افزود: در هر شهرستانی یک شعبه ویژه رسیدگی به جرایم رایانه ای وجود دارد و با توجه به اینکه جرایم رایانه ای و فناوری اطلاعات در زوایای زندگی انسان نفوذ پیدا کرده است، یک شعبه ویژه در هر شهرستانی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: معاونین دادستان استان ها بر این شعب نظارت می کنند.
وی با اشاره به سومین همایش که امروز در زمینه مقابله با جرایم مالی در فضای مجازی و با همکاری بانک مرکزی برگزار شده است، گفت: با همکاری بانک مرکزی سعی کردیم سامانه کاشف را ایجاد کنیم. با راه اندازی این سامانه قضات رسیدگی کننده به جرایم رایانه ای از طریق بانک مرکزی با تمام شعب بانک ارتباط مستقیم برقرار می کنند و حساب های بانکی که به جرایم مالی اختصاص می یابد را مسدود می کنند.
معاون دادستان کل کشور افزود: قضات می توانند وجوه حاصل از جرم را توقیف کنند. حدود ۱۰ فرم را تهیه کردیم که در این سامانه قرار میگیرد و ۱۰ فرم هم پاسخ به این استعلامات است.
خرم آبادی تصریح کرد: معاونین مرکز استان این سامانه در اختیارشان است ولی این سامانه مربوط به کل استان است. برای اینکه همکاران قضایی بتوانند در خارج از ساعات اداری اقدام کنند این سامانه روی موبایل افراد نصب می شود و انشاءالله در فاز بعدی این سامانه را در اختیار پلیس فتا هم قرار می دهیم.
وی با بیان اینکه ما به صورت آفلاین این سامانه را اجرا کرده ایم، گفت: کمتر از ۲۰ دقیقه حساب هایی که باید مسدود شود همکاران قضائی مسدود کردند.
خرم آبادی افزود: قمار و شرط بندی در فضای مجازی رشد داشت و حدود ۱۲۰۰ مورد را دادستان کل کشور شناسایی و به مراجع قضائی اعلام کرد. جرم دیگر کلاهبرداری رایانه ای است.
منبع: مهر
انتهای پیام/
نظر شما