به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، حسین دهقانی سفیر و سرپرست نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد - نیویورک طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت این سازمان پیرامون بررسی وضعیت تروریسم و جرائم فرامرزی، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بعنوان کشوری که همواره آماج حملات تروریستی بوده، پدیده شوم تروریسم در کلیه اشکال آن از جمله تروریسم دولتی را محکوم میکند.
سفیر کشورمان در این جلسه ضمن تاکید بر این موضوع که هیچ چیز استفاده از ترور علیه انسانهای بیگناه را توجیه نمیکند، افزود: لازم است که جامعه بینالمللی به ریشههای تروریسم و زمینههای ایجاد آن نیز توجه لازم مبذول دارد. ولی بر خلاف آن شاهدیم که متاسفانه برخی میکوشند که از گروههای تروریستی در جهت پیشبرد منافع کوته بینانه خود سود برند و از تروریسم استفاده ابزاری کنند.
دهقانی افزود: جامعه بینالمللی باید تلاشهای خود را در جهت نیل به یک تعریف اجماعی از تروریسم و تدوین کنوانسیون جامع بینالمللی برای مقابله با تروریسم تقویت کند، زیرا امروزه تروریسم در منطقه ما در شکل گروههای تکفیری و با اقدامات وحشیانه و خشونت بار تجسم یافته است. گروههای تروریستی همچون القاعده، بوکوحرام و جبهه النصره و امثال اینها هیچ نسبتی با اسلام ندارند و با حمایتی که در اختیارشان قرار گرفته رشد کردهاند و امروزه بصورت هیولایی در آمدهاند که ایجاد کنندگان خود را نیز تهدید میکنند. نخستین قدم موثر برای مبارزه با این پدیده شوم قطع کمکها و حمایتهای مالی و معنوی از این گروههای تروریستی است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره در مبارزه با تروریسم جدی و ثابت قدم بوده است و در ماههای اخیر نیز تمام تلاش خود را بکار بسته تا مرزهای خود را به روی این نیروها بسته نگهدارد. ما مسئولیت خود را در مبارزه با تروریسم بخوبی ایفا کردهایم و از سایر اعضای جامعه بینالمللی نیز میخواهیم که به همین شیوه عمل کنند.
دهقانی همچنین در پاسخ به اتهامات نماینده رژیم صهیونیستی در همین نشست که کشورمان را بخاطر حمایت از حزب الله و حماس حامی تروریسم خواند، اظهار داشت: این اتهامات از سوی رژیمی مطرح میشود که پیشینهای گسترده و طولانی در استفاده از تروریسم دولتی برای پیشبرد اهداف سیاسی دارد. رژیمی که توسط گروههای تروریستی ایجاد شده و در طول عمر خود هرگز دست از شیوههای تروریستی، کشتار مردم بی گناه و اشغالگری بر نداشته و این اقدامات بصورت دلیل وجودی آن رژیم در آمده، بگونهای که همین سیاستهای جنایتکارانه فضای مناسب برای فعالیتهای گروههای تروریستی مانند داعش و القاعده و جبهه النصره را در منطقه ایجاد کرده است.
وی اظهار داشت: حزب الله بخشی از ساختار سیاسی دولت لبنان است و اعضای آن در دولت و مجلس لبنان حضور دارند و این اتهامات هرگز نخواهد توانست چهره و نقش مهم آن را در جبهه مقاومت علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی خدشه دار سازد.
انتهای پیام/
∎
نظر شما