به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان در بررسیهای خود دریافتند افرادی که پیش از ساعت ۲۱ یا حداقل دو ساعت پیش از خوابیدن شام میخورند ۲۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات و پستان هستند.
محققان اسپانیایی اظهار داشتند: مکانیزم مربوط به این تاثیرگذاری شفاف نیست. آنچه که از انجام مطالعات تجربی بدست آوردیم نشان میدهد ما برای داشتن عملکرد در بخشهای مختلف روز شرطی میشویم. در این بررسی ۶۲۱ بیمار مبتلا به سرطان پروستات و ۱۲۰۵ فرد مبتلا به سرطان پستان همچنین ۸۷۲ مرد و ۱۳۲۱ زن که دچار بیماری سرطان نبودند، حضور داشتند.
متخصصان سبک زندگی هر یک از این افراد و تمایل آنان به زود یا دیر خوابیدن را در نظر گرفته و از آنان درخواست کردند به پرسشهایی در مورد عادات غذایی و رعایت توصیههای مربوط به پیشگیری از پیشرفت بیماری سرطان از قبیل فعالیت بدنی و خودداری از مصرف مواد الکلی پاسخ دهند.
متخصصان اسپانیایی مشاهده کردند تاثیر فاصله زمانی طولانیتر بین صرف وعده غذایی شام و خواب در مبتلایان به سرطان پستان و پروستات که توصیههای پیشگیری از سرطان را رعایت میکنند و سحرخیز هستند، قابل توجه است.
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، پیش از این نیز مطالعاتی انجام گرفته که نشان دهنده ارتباط بین کار کردن در شیفت شب و اختلال در ریتم ساعت زیستی با خطر ابتلا به سرطان پروستات و پستان بوده است.
نظر شما