به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمدرضا اله یار» روز سه شنبه در آیین روز جهانی هیدروگرافی در ایران افزود: یکپارچه سازی نقشه های هیدرو گرافی، شناسایی وضعیت دریاهای ایران را تسهیل می کند و مدیریت جامع و هماهنگ هیدروگرافی از مهمترین اقدام های این سازمان در استانداردسازی هیدرو گرافی در کشور است.
وی اظهار داشت: اکنون 18 نهاد و سازمان در مدیریت سواحل کشور دخیل هستند و استانداردسازی هیدروگرافی بنادر ایران نقش مهمی در تامین امنیت آبراهه ها دارد.
در ادامه معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی و دبیر کمیته ملی هیدروگرافی در این آیین گفت: ایران در سال 1340 به عضویت سازمان بینالمللی هیدروگرافی در آمد و تاکنون 42 نقشه و سند در این سازمان به ثبت رسانده است.
«هادی حق شناس» افزود: کمیته ملی هیدروگرافی کشور در سال 84 به درخواست سازمان بنادر تشکیل شد تا تهیه نقشه های مربوط به آب های تحت حاکمیت ایران را آغاز کند.
دبیر کمیته ملی هیدروگرافی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان نائب رئیس کمیسیون هیدروگرافی منطقه دریایی راپمی در خلیج فارس و دریای عمان مسئولیت نظارت بر تولید و انتشار نقشه های کشورهای عضو این کمیسیون را بر عهده دارد.
در ادامه این مراسم پیام «مایتاس یوناس» دبیر کل آلمانی سازمان بین المللی هیدروگرافی قرائت شد که با تشریح فعالیت های این سازمان جهانی تاکید کرد: فعالیت های این سازمان زمانی می تواند موثر باشد که همکاری تمام کشورهای عضو در دریاها و اقیانوس ها به عنوان میراث و دارایی های بشری به جلوگیری از محیط زیست دریایی جهان منجر شود.
به گزارش ایرنا، آیین روز جهانی هیدروگرافی، ژرفا سنجی، اساس پایداری دریاها، اقیانوس ها و آبراهه ها با حضور تمام دستاندرکاران امروز در تهران برگزار شد.
اقتصام** 1108**9132*2025
نقشه برداری 200 هزار کیلومتر از آب های تحت حاکمیت ایران انجام شد
تهران- ایرنا- معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بیش از 200 هزار کیلومتر از آب های تحت حاکمیت ایران در سواحل شمالی و جنوبی در 2 دهه گذشته برای استاندارسازی و اندازه گیری مشخصات فیزیکی آب (هیدروگرافی) نقشه برداری شده است.
صاحبخبر -
نظر شما