شناسهٔ خبر: 25862649 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بررسی استعفای کروبی در جلسه فردای شورای مرکزی/کسی به دنبال حذف منتجب نیا نبود

سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: استعفای کروبی در جلسه شورای مرکزی به زودی بررسی خواهد شد.

صاحب‌خبر -

بررسی استعفای کروبی در جلسه شورای مرکزی/کسی به دنبال حذف منتجب نیا نبوداسماعیل گرامی‌مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان از استعفای مهدی کروبی دبیر کل تشکل متبوعش خبر داد.

وی افزود: آقای کروبی به دلیل آن که مطلع نبود چه زمانی حصر به پایان می‌رسد برای دومین بار از دبیر کلی حزب استعفا کرد چرا که دبیر کل باید  حضور داشته باشد و قطعاً واسطه و رابط نمی‌‌تواند این خلع را پر کند لذا در جلسه فردای شورای مرکزی بررسی خواهد شد.

گرامی مقدم در واکنش به استعفای رسول منتجب نیا از سمت قائم مقام حزب اعتماد ملی و پخش اخباری مبنی بر این که عده ای به دنبال حذف  وی بوده اند تصریح کرد:آقای منتجب نیا برای چهارمین بار است که استعفا می دهد و این گونه نبوده که شخصی به دنبال حذف وی باشد و اختلافات در تشکل های سیاسی امری طبیعی است.

انتهای پیام/