خبرنامه دانشجویان ایران: روز نهم مسابقات در حالی آغاز شد که در ساعات اولیه بامداد کاروان ایران دومین طلای خودش را در المپیک کسب و موقعیت خود را در جدول بهبود بخشید، سهراب مردای دومین پسر طلایی ایران در المپیک ریو با مهار مجموع 403 کیلوگرم قهرمان دسته نود و چهاری ها شد. او المپیک تلخی را در لندن پشت سر گذاشت اما طلای ریو کام او و تمام ایرانی ها را شیرین کرد. کاروان ایران با این طلا به رده بیستم توزیع مدال ها صعود کرد تا روزهای طلایی ادامه داشته باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بازیهای المپیک تابستانی ۲۰۱۶ که با نام رسمی «بازیهای المپیاد سی و یکم» و «المپیک ریو» شناخته میشود از ۵ تا ۲۱ اوت ۲۰۱۶ میلادی (15 تا 31 مرداد1391) در شهر بندری ریو دو ژانیرو در کشور برزیل برگزار خواهد شد.
در ادامه به بررسی عملکرد ورزشکاران ایران خواهیم پرداخت:
بررسی نتایج و برنامه های روز پنجم مسابقات سه شنبه 20 مرداد 1395
فلپس بیست و سومین طلا را هم گرفت
مدال طلای رقابتهای شنای ۴ در ۱۰۰ متر امدادی مختلط زنان و مردان بازیهای المپیک به تیمهای آمریکا رسید.
در ادامه رقابتهای شنای بازیهای المپیک 2016 ریو و در روز هشتم این بازیها در مسابقات شنای 4 در 100 متر امدادی مختلط زنان المپیک 2016، تیم آمریکا به مدال طلا رسید. مدالهای نقره و برنز به شناگران استرالیایی و دانمارکی رسید.
دونده جامائیکایی سریعترین بانوی المپیک شد
فینال رقابتهای دوی 100 متر زنان المپیک 2016 ساعاتی قبل برگزار شد که طی آن «الاین تامپسون» از جامائیکا با 10:71 ثانیه زودتر از سایر دوندگان از خط پایان عبور کرد و صاحب مدال طلا شد.
پس از تامپسون، «توری بووی» با زمان 10:83 ثانیه نایب قهرمان شد و «شلی آن فریزر پریس» از جامائیکا با رکورد 10:86 به مدال برنز دست یافت.
محمد فرح، باز هم طلایی شد
مسابقه دوی 10 هزار متر مردان در المپیک 2016 ریو برگزار شد که در پایان «محمد فرح» از بریتانیا با زمان 27:05:17 دقیقه بر سکوی نخست ایستاد و مدال طلا را بر گردن آوخیت.
فرح 33 ساله در المپیک 2012 لندن نیز توانسته بود در دوهای 5 هزار و 10 هزار متر قهرمان شود.
پس از این دونده بریتانیایی، «پل تانوی» از کنیا با 57 صدم ثانیه اختلاف دوم شد و «تامیرات تولا» از اتیوپی با یک ثانیه و 9 صدم ثانیه اختلاف به نفر اول به مدال برنز بسنده کرد.
تیم ملی کشتی آزاد راهی المپیک ریو شد
اعضای تیم ملی کشتی برای رویارویی با حریفان المپیکی خود راهی ریو شدند.
حسن رحیمی در وزن ۵۷ کیلوگرم
میثم نصیری در وزن ۶۵ کیلوگرم
حسن یزدانی در وزن ۷۴ کیلوگرم
علیرضا کریمی در وزن ۸۶ کیلوگرمرضا یزدانی در وزن ۹۷ کیلوگرم
کمیل قاسمی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم
مدال برنز برای بانوی محجبه آمریکا
رقابتهای شمشیربازی بازیهای المپیک ریو در بخش سابر تیمی در بخش زنان با برگزاری دیدارهای ردهبندی و فینال به پایان رسید که در مسابقه ردهبندی تیم آمریکا که ابتهاج محمد نیز در آن حضور داشت توانست با برتری برابر ایتالیا به مدال برنز دست یابد و به این ترتیب این ورزشکار محجبه مسلمان به اولین ورزشکار محجبه تاریخ آمریکا در المپیک تبدیل شد که توانسته در بخش تیمی روی سکوی توزیع مدال برود.
رتبه بندی مدال ها
********
تصاویر المپیک ریو 2016