ایران آنلاین /وی اظهار داشت: از این تعداد یک نفر به علت شدت مسمومیت فوت شده و حال عمومی 2 نفر نامناسب است. بقیه به صورت سرپایی و یا در کوتاه مدت درمان شدهاند .هیچ روش قطعی برای تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ وجود ندارد، اطلاعات کمی در مورد گونههای قارچی استان وجود دارد و نمیتوان به صورت دقیق نقشه رویش قارچها را ترسیم کرد .
بیدارپور گفت: با توجه به غیر ممکن بودن تشخیص قارچهای سمی و غیر سمی به مردم توصیه میشود که به هیچ وجه از قارچ های کوهی و غیرصنعتی مصرف نکنند و به جای آن از قارچهای تولید کارخانجات که به صورت بیخطری فرآوری و تولید میشود مصرف کنند./ ایسنا
نظر شما