فعالیتهای اجتماعی در سنین سالمندی خطر ابتلا به آلزایمر را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
تاثیر شرایط اجتماعی در ابتلا به آلزایمر
زوال عقل یا آلزایمر از مشکلات مغزی است که برخی از افراد در سنین بالا به آن دچار میشوند.
تحقیقات بسیاری نشان داده است که عوامل وراثتی در ابتلا به آلزایمر نقش زیادی دارند؛ با این حال به تازگی پژوهشگران انگلیسی دریافتند که شرایط اجتماعی و اقتصادی سالمندان می تواند در ابتلای این افراد به آلزایمر موثر باشد.
این تحقیق که بر روی 6 هزار سالمند انگلیسی انجام شده بود نشان داد که تعداد مبتلایان به آلزایمر در سالمندانی که وضع مالی مناسبی نداشتند بسیار بیشتر از دیگر سالمندان بود.
همچنین این محققان دریافتند فعالیت های اجتماعی در سنین سالمندی خطر ابتلا به آلزایمر را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
رفع کم خوابی در ماه رمضان،
با آغاز ماه مبارک رمضان افراد به دلیل تغییر زمان وعدههای غذایی و بیدار شدن برای وعده سحری احتمالا با تغییر ساعت خواب و یا کمبود خواب مواجه می شوند.
مهم ترین کار برای جبران کمبود خواب در ماه رمضان زود خوابیدن در شب است، توصیه می شود حتما دو ساعت زودتر در شب به رختخواب بروید. همچنین بهتر است وعده سحری در محیطی آرام و کم نور صرف شود. برای جلوگیری از اختلالات خواب بهتر است کمتر از چای و قهوه که حاوی کافئین هستند استفاده شود.
کافئین با تحت تاثیر قرار دادن مغز انسان، عملکرد پیام رسان های آرام بخش مغز نظیر آدنوزین را مختل میکند، برای مثال یک فنجان قهوه اسپرسو می تواند زمان خواب را به طور میانگین تا ۴۰ دقیقه به تعویق بیاندازد.
درمان ام اس با یوگا
بیماری ام اس ( مولتیپل اسکلروزیس ) نوعی بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم عصبی انسان به اشتباه بافت های بدن را تخریب میکند.
پزشکان برخی فعالیت های ورزشی را در مداوای این بیماری و جلوگیری از رشد آن موثر میدانند.
یکی از فعالیتهای ورزشی مفید برای مبتلایان به ام اس، نرمشهای کششی است، از آنجایی که این بیماران با عضلات سفت و سخت مواجهاند، انجام نرمش های کششی می تواند بدن آن ها را منعطف و نرم کند.
نرمش در حوضچه آب سرد، یوگا، وزنه زدن و ورزش های هوازی از دیگر فعالیت های مفید برای مبتلایان به ام اس است.
تاثیر اکالیپتوس بر درد مفاصل
برگ درخت اکالیپتوس یکی از گیاهان پر کاربرد در بخورها و جوشاندههای گیاهی است، معمولا افراد برای درمان سرماخوردگی، کاهش تب و درمان سرفه و گلودرد از بخور برگ اکالیپتوس استفاده میکنند.
بهتر است بدانید که از روغن اکالیپتوس در درمان دردهای مفصلی هم میتوانید استفاده کنید، تنها کافی است چند قطره از این روغن را با چند قطره روغن بادام ترکیب کنید و هر روز دو تا سه مرتبه مفاصلی را که درد میکند با این روغن ماساژ دهید.
نشانههای بیماری منییر
ممکن برای شما هم پیش آمده باشد که به شکل غیر معمولی دچار سردردهای طولانی مدت و سخت شده باشید. اگر چه سردردها همیشه نشان دهنده یک بیماری حاد نیستند، ولی برخی نشانهها وجود دارند که اگر همراه با یک سردرد بودند، باید آن سردرد را جدی گرفت.
باید بدانید که کاهش سطح هوشیاری، غش کردن، ناتوانی در حفظ تعادل و راه رفتن و بروز سردردهای نامنظم از نشانههای بیماری منییر (meniere) است.
منییر نوعی اختلال در ساختار گوش است که به علت افزایش مایع درون نیم دایره گوش داخلی ایجاد میشود، علاوه بر سردردهای مزمن و طولانی مدت، سرگیجه، کاهش شنوایی و احساس پر فشاری در گوش از آثار منییر است.
انتهای پیام/