شناسهٔ خبر: 24355251 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد داد:

پیگیری شهرداری آمل به‌دنبال افق ۱۴۰۴ شهر با رویکرد اجتماعی

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد پیگیری شهرداری آمل به‌دنبال افق ۱۴۰۴ شهر با رویکرد اجتماعی داد.

صاحب‌خبر -

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد پیگیری شهرداری آمل به‌دنبال افق ۱۴۰۴ شهر با رویکرد اجتماعی داد.

به گزارش ایلنا از آمل، سردارمرتضی طلایی صبح امروز در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر آمل، شورا را یک پایگاه اجتماعی در میان مردم است بیان و عنوان کرد: اگر اعضای شورا یک سرمایه داشته باشند آن مردم و باید برای همین نعمت در راه خدمت به مردم قدم بردارید.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین وظیفه شورا‌ها انتخاب شهردار است و یک انتخاب درست زیربنای اقدامات موفقیت‌آمیز است، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از رویکردهای شهرداری و شورا‌ها باید اجتماعی باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها در سال‌های اخیر از وظیفه خدمات‌دهی زباله و شستشوی شهر‌ها تغییر عملکرد داده و مردم نگاه‌شان به شهرداری در راستای رفع مشکلات شهری است، بیان کرد: این امر نیازمند این است که شورا‌ها و شهرداری‌ها نسبت به اصلاح رویکرد اقدام کرده و از خدمات عمرانی به یک نهادی با رویکرد اجتماعی روی آورند.

طلایی با اعلام اینکه شهرداری‌ها اگر بتوانند خود را بازیابی کرده و نظام آموزشی و برنامه‌ریزی اجتماعی را نهادینه کنند مشارکت مردم معنا خواهد یافت، تاکید کرد: فلسفه‌ها شورا‌ها نیز بر همین مبناست.

نائب رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سند مشارکت‌های اجتماعی در تهران آماده شده و در اختیار شهرداری قرار گرفته است تا آن را بومی کند، اظهار داشت: این سند راهکار‌ها و برنامه‌های قابل اجرا در رویکرد اجتماعی شهرداری و شورا خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها و شورا‌ها در دوران گذار قرار دارند و نمی‌توان از این دوران جلوگیری کرد اما می‌توان تاثیرگذار بود، گفت: تمام اختیار شهر‌ها در دست شهردار است و با فضای مذهبی و دینی می‌توان مردم را تحت تاثیر قرار داد.

طلایی با بیان اینکه مسائل اجتماعی و فرهنگی به یکدیگر وابسته هستند و با اجرای برنامه‌های اجتماعی مسائل فرهنگی نیز نهادینه می‌شود، اظهارکرد: شورا‌ها و شهرداری‌ها با هدف‌گذاری در مسائل اجتماعی و فرهنگی موفق خواهند بود.

وی با بیان اینکه ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذاری، ایجاد پردیس بانوان، حمایت از بخش خصوصی و دیده شدن جایگاه زنان در شهر‌ها از مسائلی است که شهرداری‌ها باید به آن نگاه کنند، افزود: توسعه حمل و نقل عمومی نیز باید در دستور کار شهرداری قرار داشته باشد.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران خواستار تدوین سند ۱۴۰۴ شهر آمل به رویکرد اجتماعی شد و بیان داشت: در این سند اهداف شهر با رویکرد اجتماعی، فرهنگی، هنری و ورزشی تامین شود.

وی تصریح کرد: هر چه آگاهی و آموزش به مردم داده شود به شورا و شهرداری اعتماد می‌کنند و موجب می‌شود مردم گرایش به سمت سرمایه‌گذاری در شهر‌ها پیدا کنند.

نظر شما