شناسهٔ خبر: 23186008 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

رطوبت هوای آبادان و خرمشهر به 94 درصد رسید میدان دید800 متر

علی تابع الحجه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد:به دنبال وقوع پدیده شرجی در منطقه، میدان دید در فرودگاه آبادان به 800 کیلومتر کاهش یافت.وی افزود:به دلیل

صاحب‌خبر - علی تابع الحجه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد:به دنبال وقوع پدیده شرجی در منطقه، میدان دید در فرودگاه آبادان به 800 کیلومتر کاهش یافت.
وی افزود:به دلیل حاکم بودن جریان جنوبی مرطوب هوا شاهد پدیده شرجی تا اواسط هفته در منطقه خواهیم بود.
تابع الحجه هوای روز شنبه شهرستان های آبادان و خرمشهر را صاف همراه با مه رقیق و غبار محلی اعلام کرد و بیان داشت: بیشترین و کمترین میزان دمای هوا در 24 ساعت گذشته در این منطقه به ترتیب 28 و 13 درجه سانتیگراد بود.
به گزارش هواشناسی شهرستان آبادان مه غلیظ صبحگاهی در برخی نقاط از شهرهای جنوبی خوزستان به ویژه آبادان، خرمشهر، ماهشهر، شادگان، اروندکنار و دیگر مناطق و جاده های روستایی و ترانزیتی به کاهش دید افقی تا 50 متر منجر شده است.
به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا ده‌ها موتور لنج و قایق موتوری صیادی به دلیل کاهش میدان دید در اروندرود صبح امروز در لنگرها باقی مانده و به دریا نرفتند.
3015/7165/ 6037
خبرنگار: عدنان جواهری* تنظیم: حمیدرضا ترابی فرد* انتشاردهنده: عبدالحمید راجی