شناسهٔ خبر: 23185904 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

فرمانده سپاه عاشورا :

دشمنان با هواپیما ربایی می‌‌خواستند به پرستیژ نظام آسیب بزنند اما تاکنون ناکام مانده‌‌اند/ برخی مسئولین از اهمیت حفاظت هواپیمایی غافل‌‌اند

سردار کریمیان اظهار داشت: با تدبیر حضرت امام و فرمان ایشان سپاه عهده‌‌دار حفاظت هواپیمایی کشور شد و همه بر این امر واقفند که دشمنان از طریق هواپیما بایی و اقداماتی از این دست می‌خواستند به پرستیژ نظام آسیب بزنند اما در ۴ دهه گذشته با ایثار و هوشیاری فرزندان ملت در امنیت هوایی، دشمن در نیل به اهداف خود ناکام مانده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریز بیدار ،  سردار غلام‌‌عسگر کریمیان صبح امروز در مراسم گرامیداشت سالروز تشکیل سپاه حفاظت هواپیمایی با بیان اینکه تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی به حدی رسیده است که در معادلات منطقه‌‌ای و جهانی تاثیرگذار است، ابراز داشت: همه می‌دانیم که این قدرت به خودیِ خود به وجود نمی‌‌آید، مولفه‌‌های زیادی باید در کنار هم قرار گیرد تا یک کشور به این حد از اثرگذاری در معادلات برسد.

وی ادامه داد: با تدبیر حضرت امام و فرمان ایشان سپاه عهده‌‌دار حفاظت هواپیمایی کشور شد و همه بر این امر واقفند که دشمنان از طریق هواپیما بایی و اقداماتی از این دست می‌خواستند به پرستیژ نظام آسیب بزنند اما در ۴ دهه گذشته با ایثار و هوشیاری فرزندان ملت در امنیت هوایی، دشمن در نیل به اهداف خود ناکام مانده است.

فرمانده سپاه عاشورا با اعلام اینکه ما به وجود همه کارکنان امنیت هوایی افتخار می‌‌کند، تاکید کرد: بنده مطمئنم برخی از مسئولین هم به اهمیت این بخش اگاهی لازم را ندارند.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: بنده به عنوان فرمانده سپاه عاشورا از عملکرد همه عزیزان در سپاه حفاظت هواپیمایی آذربایجان‌‌شرقی رضایت کامل دارم.

انتهای پیام/