شناسهٔ خبر: 23181738 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

مؤسسه «نسیم اختران» محفل قرآنی برگزار کرد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه نسیم اختران قرآن اراک روز گذشته کرسی تلاوت قرآن‌ کریم را در مسجد سیدها برگزار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه نسیم اختران قرآن اراک، کرسی تلاوت قرآن کریم را روز گذشته، 1 دی‌ماه با حضور جمعی از قاریان و حافظان برتر استان و قاریان افغانی مقیم اراک برپا کرد.

در این محفل نورانی که یس از  نماز مغرب و عشاء برگزار شد، نوجوانان قرآن‌آموز طرح ملی تلاوت مؤسسه نسیم اختران قرآنی‌ به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداختند. در این محفل قرآنی، مجید جدیدی، مهدیار شیخی مهرآبادی، متین مهدوی هزاوه، محمدرضا رضایی، مهدی شیخی مهرآبادی و علیرضا طاهری از قاریان شوق تلاوت به اجرای برنامه برای حاضران پرداختند.

همچنین جلسه آموزش فنون قرائت نیز پس از تلاوت قرآن‌ کریم در مسجد سیدهای اراک با حضور اساتید، قاریان و حافظان و قرآن‌آموزان طرح ملی تلاوت برگزار شد.

مؤسسه نسیم اختران؛ محفل معنوی قرآن را برگزار کرد