شهردار اسبق مشهد:
همه جای شهر مشهد نیازمند سرمایهگذاری
در بخش تفریحی و گردشگری است
گروه شهرستانها: احمد نوروزی رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایهگذاری و مشارکتهای شورای اسلامیشهر مشهد پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری که در سالن جلسات تالار شهر مشهد برگزار شد گفت: در مباحث اقتصادی به دنبال سرمایهگذاری و مشارکت هستیم ما در شهر مشهد چندهزار میلیارد تومان سرمایه زمینگیر شده داریم و این سرمایهها به نوعی متعلق به جامعه و مردم میباشد. نوروزی عنوان کرد: در همه جای دنیا وقتی صحبت از میزان ناخالص و سرمایه ملی میشود فقط داراییهای دولت مد نظر نمیباشد و نقطه مثبت میتواند این باشد که اقتصاد در اختیار بخش خصوص قرار گیرد.وی خاطرنشان کرد: برای رفع معضلی مانند بیکاری راهکارجامع این است که سرمایه گذاری و کارهای کلان صورت گیردو این نیازمند تاسیس کارخانهها، مجتمعهای بزرگ و احداث چنین مکانهایی میباشد. وی با اشاره به آنکه درطی مراحل پروژههای ساخت و سازتعدادی مشاغل جدید ایجاد میشود افزود: از طرحهای زودبازده برای ایجاد اشتغال بحث احداث ساختمان دراولویت قرار دارد و اگر بتوانیم از سرمایههای قفل شده برای اجرای چنین طرحهای زود بازدهی استفاده کنیم، این سرمایه در جامعه به گردش در میآید. نوروزی اظهار کرد: در جلسه علنی گذشته شورای اسلامیشهر مصوبهای گذراندیم تا پروژههای بالای 2هزار مترمربع در بخش بدون تخلف بتوانند به کار خود ادامه دهند و فقط بخش خلافدار آنها متوقف شود. رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایهگذاری و مشارکتهای شورای اسلامیشهر مشهد با بیان آنکه اگر ساختمانی دچار تخلف شده است وقابل تفکیک نیست باید پلمب شود افزود: اگر ساختمانی که دچار تخلف شده و بخشهای تخلفدار با سایر بخشهای آن قابل تفکیک است نباید کل آن ساختمان پلمب شود. نوروزی افزود: این اقدامات با رویکرد حفظ و توسعه اشتغال صورت میگیرد و از توقف بیبهانه پروژه که زیانهای بسیاری بدنبال دارد جلوگیری میکند. وی با اشاره به اینکه امروز مهم است که این پروژهها زمین نخورد درغیر اینصورت ما نمیتوانیم انتظار جذب سرمایه جدید را داشته باشیم افزود: کارگروه تسهیل سرمایهگذاری با حضور معاونین شهرداری، نمایندگان صنعت ساختمان و کارشناسان کمیسیونهای مختلف شورا برای بررسی و رفع مشکل سرمایهگذاران تشکیل شده است. نوروزی با بیان آنکه نباید مانند گذشته مانع اجرای همه پروژهها شد افزود: برای درآمدزایی از این صنعت باید از آن حمایت نماییم زیرا برای ایجاد اشتغال نیازمند جذب سرمایه هستیم.
رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایهگذاری و مشارکتهای شورای اسلامیشهر مشهد خاطرنشانکرد: مانند گذشته در صورت سختگیری در اجرای پروژهها باعث خروج سرمایه و ورشکستگی بسیاری از سرمایهگذاران در مشهد خواهیم شد بنابراین با تسهیل در قوانین سختگیرانه گذشته، سرمایههای جدید را میتوانیم جذب کنیم. نوروزی با اشاره به آنکه مرکز شهر مشهد از نظر تجاری اشباع بوده اما در امور تفریحی و گردشگری در همه جای شهر حتی در مرکز آن نیز نیاز به سرمایهگذاری داریم افزود: یکی از زمینههای مورد نیاز شهر مشهد این است که باید برای اوقات فراغت درهمه جای شهر سرمایهگذاری شود. وی با بیان آنکه ما در بافتهای فرسوده نیازمند سرمایه چند صد هزار میلیارد تومانی برای نوسازی هستیم اظهارکرد: این سرمایه را اگر بتوانیم از طریق بسترسازی برای سرمایه گذاریهای خصوصی و مردمی فراهم نماییم.رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایهگذاری و مشارکتهای شورای اسلامیشهر مشهد مقدس در مورد حمل و نقل عمومیشهر نیز گفت: خط 3 بی.آر.تی براساس مطالعات طرح جامع حمل و نقل مشهد اجرا شده است و یکی از بهترین طرحهای مشهد همین طرح جامع حمل و نقل میباشد.
برگزاری نشست نمایندگیهای هسته گزینش توانیر شرکتهای برق منطقهای سراسر کشور در اهواز
گروه شهرستانها: دوره سه روزه آموزشی گزینش نمایندگیهای هسته گزینش توانیر در شرکتهای برق منطقه ای سراسر کشور به میزبانی شرکت برق منطقهای خوزستان با حضور مدیرعامل این شرکت، مدیر هسته گزینش شرکت توانیر و هستههای گزینش شرکتهای برق منطقهای آغاز شد.
به گزارش روابط عمومیشرکت سهامیبرق منطقه ای خوزستان، مدیرعامل این شرکت با عرض خیر مقدم به مدیران و مسئولین گزینش صنعت برق کشور، در ابتدا وضعیت شرکت برق منطقهای خوزستان را تشریح کرد و گفت: شرکت برق منطقه ای خوزستان در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد فعالیت میکند، حدود 8700 کیلومتر مدار طول خطوط شبکه این شرکت در سطح انتقال و فوق توزیع است و بالغ بر 210 پست فشار قوی در ردههای ولتاژی مختلف دارد که بیش از 27 هزار مگاوات آمپر ظرفیت منصوبه شبکه برق خوزستان است.
دشت بزرگ ادامه داد: حدود 13 هزار و 200 مگاوات ظرفیت منصوبه نیروگاهی در استان خوزستان وجود دارد که از این حیث رتبه اول را در سطح کشور به خود اختصاص داده و با مصرف بیش از 15 درصد برق شبکه رتبه دوم را در این حوزه دارد که این ارقام جایگاه ویژه ما را در بین 16 شرکت برق منطقه ای کشور نشان میدهد.
وی اضافه کرد: منطقه خاص جغرافیایی که برق منطقهای خوزستان در آن فعالیت میکند در هشت ماه از سال گرم است و باید در چنین شرایطی محصول با کیفیت به مشترکان ارائه کنیم به عنوان نمونه در سال 96 دمای هوا در اهواز و چند شهر استان به 54 درجه رسید که گرمترین و داغ ترین نقطه کره زمین شناسایی شد، در همین سال پیک هشت هزار و 220 مگاوات را مدیریت کردیم که از دید صنعت برق در برخی شاخصها در کشور شرایط ما را حاد نشان میدهد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان در اهمیت وجودی صنعت برق گفت: اگر در گذشته رودخانهها تمدنها را شکل میدادند در حال حاضر آن چیزی که تمدن ساز است و زیرساخت همه وقایع و حوادث دنیا را تشکیل میدهد برق است، تصور فعالیت هر رویدادی بدون برق در دنیای کنونی محال است و این اهمیت حوزه کاری صنعت برق را نشان میهد.
دشت بزرگ اظهارکرد: این شرکت دو هزار و 400 نفر پرسنل ارزشمند دارد که تک تک آنها برای ما حائز اهمیت هستند و منابع مالی و فنی غنی این شرکت را در بخشهای مختلف مدیریت میکنند.
وی در اهمیت هسته گزینش در رسیدن به خط مشیها و اهداف شرکت گفت: اگر سازمان را به سه بخش کلی ( ورودیها، فرایند و خروجی ) تقسیم کنیم، نقش گزینشها در ارتباط با ورودیها معنی پیدا میکند، چرا که منابع انسانی هدف هر سازمان را تحقق میبخشد و ارزشمندترین منابع هر سازمانی محسوب میشوند. منابع مالی، تجهیزات، تدارکات، ایدهها و مدیریت زمان از دیگر شاخصهای ورودی است که همه به هسته گزینش مربوط است.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان مساله دیگر را ارتباط بین هسته گزینش و ارزشهای هر سازمان دانست و افزود: هر گزینش باید ارزشهای سازمانی را در انتخابهایی که انجام میدهد مد نظر قرار دهد، اگر غیر از این باشد به تناسب آن، سازمان منجر به نارضایتی مردم، کاهش اعتماد عمومی، به هم خوردن انسجام ملی، کاهش اعتماد به دولت و نظام و تهدیدهای خارجی خواهد شد.
محمد فرهاد کرامتی مدیر هسته گزینش شرکت توانیر نیز در این جلسه گفت: در بین 17 شرکت برق منطقه ای امر گزینش را به صورت نمایندگیهای گزینش اجرا میکنیم، با توجه به پتانسیلها و تجاربی که در شرکتهای برق منطقه ای وجود دارد و آشنایی آنها با اوضاع سیاسی اجتماعی هر منطقه این هماهنگی و همکاری وجود دارد تا در هر منطقه انتخاب صحیحی داشته باشیم و بعد جنبههای قانونی، کنترل و نظارتی را به صورت حوزههای ستادی بتوانیم اعمال کنیم.