شناسهٔ خبر: 23177330 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

وزیر امور خارجه قزاقستان:

مذاکرات آستانه بستری کامل برای برقراری ثبات در سوریه است

وزیر امور خارجه قزاقستان گفت:، مذاکرات صلح سوریه در آستانه بستری کامل و منحصر بفرد برای همه طرف‌های علاقمند در برقراری ثبات در سوریه است.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه بین الملل  خبرگزاری دانشجو؛ غیرت عبدالرحمانف روز جمعه طی سخنانی در هشتمین اجلاس صلح سوریه افزود: درگیری‌های نظامی در سوریه نزدیک به دوازده ماه است که پایان یافته و این یک دستآورد مهم است.

وی افزود: با وجود اینکه شرایط فعلی در سوریه را نمی‌توان رضایت بخش خواند، ولی بر اثر ایجاد مناطق امن بهبود تدریجی اوضاع در این کشور مشاهده می‌شود.

به گفته وزیر امور خارجه قزاقستان، مسائل زیادی برای بحران سوریه در پیش رو داریم که مبادله اسیران یکی از مسائل عمده در این زمینه به شمار می‌رود.

عبدالرحمانف گفت: ما با خوشبینی بیشتر به سال آینده می‌نگریم و امیدوار هستیم سال جدید سال موفقیت آمیز برای همه ما باشد و جو همکاری حاکم در آستانه و تلاش‌های همه طرفین منجر به برقراری صلح در سال ۲۰۱۸ میلادی در سوریه شود.
وی افزود: قزاقستان نیز به نوبه خود آمادگی برای ارایه مساعدت‌های لازم در این زمینه دارد.
وزیر امور خارجه قزاقستان همچنین اعلام کرد، جلسه بعدی در آستانه در نیمه دوم ماه فوریه سال آینده برگزار خواهد شد.

«هشتمین دور مذاکرات صلح سوریه - روند آستانه» از دیروز با برگزاری نشست‌های دو جانبه و سه جانبه بین سه کشور ضامن آتش بس در سوریه - ایران، روسیه و ترکیه - شروع شده است، این مذاکرات با حضور همه طرف درگیر در بحران سوریه ادامه می‌باید و انتظار می‌رود با صدور بیانیه‌ای عصر امروز به کار خود پایان دهد.
در این دور از مذاکرات علاوه بر سه کشور ضامن، هیات‌های دولت سوریه و معارضان این کشور، و ناظران روند آستانه (سازمان ملل متحد، آمریکا و اردن) حضور دارند.
میزبان این دور از مذاکرات مانند دوره‌های گذشته کشور قزاقستان است.